Forumplein

Real Gen

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Real Gen

Het begon met het bouwen van een website. Nog daarvoor was het dénken over een website begonnen, en nog niet eens zo zeer het daadwerkelijke bouwen ervan. Het eerste aarzelende begin van de website was er dan uiteindelijk, maar al snel verloor ik mezelf hierin en verdampte mijn kostbare tijd; tijd die ik eigenlijk nodig had voor mijn recent opgezette bedrijf, tijd die ik niet meer kon terugverdienen. En nog was ik niet tevreden over de content, en zou ik bovendien aandacht moeten besteden aan:

  • Linkbuilding
  • SEO Landing Pages
  • Google Adwords
  • Social Media

Immers, als ondernemer wil je groeien en tegenwoordig is groeien via het internet onvermijdelijk. Van het grootste belang is om online goed vindbaar te zijn, zodat potentiële klanten mij sneller kunnen vinden en dit mijn omzet vergroot. Maar waar zou ik de tijd vandaan moeten halen om me hier in te verdiepen, nog afgezien van de kennis? Uitbesteden was eigenlijk mijn enige mogelijkheid. Hiervoor ben ik op het internet gaan zoeken, maar al snel bleek dat ik door de bomen het bos niet meer kon zien. Wat te doen?

Op weg met Real Gen

Een oud-collega hielp me. Niet met de website, maar uit de brand. Zijn bedrijf bestaat al geruime tijd en heeft ook opstartproblemen gehad, doordat hij de eerste jaren niet zichtbaar genoeg was. Inmiddels loopt zijn bedrijf zeer goed en ziet zijn website er professioneel uit. Nadat ik contact met hem had opgenomen bleek al snel dat zijn problemen van toen grote parallellen vertoonde met mijn problemen nu. Hij bleek goede ervaringen te hebben met professionals en adviseerde Real Gen gen. Op Real Gen.nl en nl.linkedin.com vond ik meer dan ik ooit had durven dromen. Een duidelijk verhaal, goede reviews, een helder overzicht van hun diensten met uitleg; vrijwel alles wat ik wilde weten kon ik terugvinden. Tevens bleek hun website mij uit te dagen om beter over andere zaken, waar ik tot nu toe te weinig tijd aan had besteed, na te denken. In de praktijk bleek Real Gen niet alleen het antwoord op al mijn websiteworstelingen te hebben, het bedrijf bood veel meer dan dat. Real Gen gaf blijk de beste adviezen en nieuwste online marketing trends te delen. Niet alleen via hun website, maar ook in de gesprekken die ik mocht voeren met de diverse medewerkers van het bedrijf. Echte meedenkers. Hierdoor kreeg ik direct vertrouwen in hun diensten.

Een plan op maat

Bij het opzetten van mijn bedrijf was de rode draad eenvoudigweg klantenbereik-verkoop-omzet.
Ik kwam er achter dat Real Gen, sinds hun oprichting in 2012, een zeer vergelijkbare drietrapsraket hanteert:

  • Bereik meer klanten
  • Verkoop meer producten
  • Verhoog omzet

Dat sloot dus perfect aan. Misschien voor de hand liggend, maar Real Gen maakt het ook echt waar.
En er bleek nog een parallel te zijn. Net als ik is Real Gen pas tevreden als de klant tevreden is. In het geval van Real Gen is dat tevens het geval als de klant zichtbare resultaten ziet. Real Gen heeft in no-time mijn website en alles wat er omheen hangt uit de steigers gehaald en compleet opgetuigd. Ik had nooit gedacht dat mijn website en alles wat er omheen hangt, zoals sociale media, zo snel zou ‘staan’ zoals ik het ooit voor ogen had en inmiddels werpt het zijn vruchten af. Als klap op de vuurpijl heeft men nog een zeer fraaie bedrijfscommercial geproduceerd, waardoor mijn bedrijfswebsite er nu professioneel uitziet en ik op dit gebied niets te wensen over heb. Last but not least zijn de kosten binnen mijn budget gebleven en heeft men op geen enkele manier extra kosten aangerekend.


Comments are closed.