Forumplein

Pallets kopen doet u natuurlijk bij palletspoed.nl

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Pallets kopen doet u natuurlijk bij palletspoed.nl

palletspoed - Pallets kopenPallets kopen kunt u tegenwoordig geheel online doen. Misschien is dit oud nieuws, misschien gaat er een wereld voor u open. Hoe dan ook, als u pallets wilt kopen dan is het misschien niet onverstandig om eens op onze website te kijken. Bij ons kunt u namelijk terecht als u pallets wilt kopen. De naam van de website zegt u misschien al wel genoeg. Pallets kopen is een belangrijke taak voor elke ondernemer die werkt in de groothandel. Het is een van de meest gebruikte manieren om grote hoeveelheden cargo rond de wereld te sturen. Daarom moeten pallets standaardafmetingen hebben. Natuurlijk hebben wij daar aan gedacht en u vindt dan ook pallets in alle soorten en maten die geschikt zijn voor transport. Gaat u pallets kopen die u nodig hebt voor uw doeleinden. En die kunnen nogal van elkaar verschillen. Als u een Nederlands bedrijf hebt en u levert aan winkels dan zijn de kleinere varianten waarschijnlijk groot genoeg. Gaat uw vracht vervoerd worden per vliegtuig, schip of vrachtwagen en gaat het dus naar het buitenland? Dan wilt u misschien grotere en meer robuustere pallets kopen. Ook dergelijke pallets die wel tegen een stootje kunnen vindt u in een oogopslag terug in ons assortiment. Het is eenvoudig zoeken op onze website en als u de pallets die u graag wilt hebben hebt gevonden, dan geeft u dat met een klik van uw muisknop aan. De rest wijst zich vanzelf. U vult uw adres- en contactgegevens in en dan hoeft u enkel  deze bestelling af te ronden door te betalen. En dat gaat natuurlijk in zijn geheel digitaal zoals u gewend bent van andere online webwinkels. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan doet u er goed aan om vooral even verder te lezen. We willen u graag nog meer uitleggen over het pallets kopen en over ons bedrijf. Kunt u echt niet langer wachten? Bel of stuur dan een e-mail naar onze klantenservice. Onder het kopje “contact” vindt u alle belangrijke gegevens om ons zo spoedig mogelijk te bereiken. Pallets kopen is tegenwoordig een eitje. Moest dit vroeger nog via omwegen en moest u er zelfs uw kantoor voor verlaten? Dat is in deze moderne tijden verleden tijd. Postorderbedrijven zijn allang uit de mode. Alles is gedigitaliseerd en daar kunt u de vruchten nu ook van plukken door pallets te kopen via het internet.

Pallets kopen kon nog nooit zo snel en goedkoop

  • Pallets kopen vanaf € 3,98 per stuk
  • Nieuwe en gebruikte pallets te koop zodat u altijd goedkoop uit bent en nooit een dief van uw eigen portemonnee bent
  • Binnen 48 uur geleverd
  • Spoedleveringen worden al binnen 24 uur bezorgd
  • En we garanderen vaste verzendkosten bij het pallets kopen, ongeacht de grootte van uw bestelling.

Dit zijn de garanties die u krijgt tijdens het pallets kopen bij palletspoed.nl. Klinkt u dat allemaal als muziek in uw oren? Waar wacht u dan nog op. Haast u nar onze website en ga snel eens pallets kopen. Door pallets te kopen via onze website kunt u snel al uw producten op een veilige manier zowel stallen dan wel verzenden. U wilt de vloer van uw magazijn en van uw winkel niet belasten met zware kratten. Plaats daarom uw grote en zware producten op deze pallets die u vervolgens feilloos in uw winkel kunt rijden. Deze houten gevallen zijn eenvoudig te vervoeren met zogenaamde pompkarren, heftrucks en ga zo maar door. Uw vloer ontloopt daardoor vele deuken. Stapelt u het niet te hoog op? Zeker als het dan vervoerd gaat worden kan het heen en weer gaan schommelen. Daarom moet u naast deze pallets ook aan andere magazijnbenodigdheden en verpakkingsmaterialen denken. Koopt u er bijvoorbeeld wikkelfolie bij zodat u grote containers met pallets in kunt wikkelen.

Bookmark onze website en vergeet ons nooit meer!

Het pallets kopen is aldus een eitje. U kunt nu meteen alle pallets kopen die u nodig hebt. Het prettige aan onze pallets is het feit dat ze zo robuust zijn. Ze zijn er in lichtgewicht maar we hebben ook zwaardere pallets voor zwaar vrachtverkeer. Zo is er voor ieder wat wils. Er geldt wel een minimale afname van 4 pallets maar dat zijn er natuurlijk niet zo veel voor een bedrijf. De kans dat u eerder 40 pallets bestelt is vele malen groter dan dat u er minder dan 10 bestelt. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,6 mogen we wel stellen dat we een gerenommeerd bedrijf zijn. Hopelijk denkt u er ook zo over en geeft u ons na een bestelling ook een beoordeling. Hebt u verder nog vragen aan ons? Wilt u graag weten welke pallets handig zijn voor uw bedrijf? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar maar u kunt ook een e-mail sturen naar onze klantenservice. We hebben in principe 3 verschillende type pallets. We hebben de bekende houten pallet, de CP pallet en kunststoffen pallets. CP pallets zijn speciale chemische pallets. Weet u niet welke u nodig hebt? Dan weet u ons hopelijk vanaf nu te vinden. Bookmark de website zodat u zo nu en dan kunt komen kijken naar onze aantrekkelijke aanbiedingen. Dan kunt u pallets aanschaffen voor een nog goedkoper bedrag. Zo hebben we op dit moment eenmalig te gebruiken pallets in de aanbieding voor maar €3,89 per stuk!


Comments are closed.