Forumplein

Op zoek naar een advocaat in Hengelo?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Op zoek naar een advocaat in Hengelo?

Bent u op zoek naar een advocaat in de buurt van Hengelo? Advocaten van Van der Hel staan zowel ondernemers als particulieren ter zijde bij juridische problemen. Onze juristen ondersteunen en helpen u graag bij advies over juridische problemen. Persoonlijk contact met klanten staat hoog bij ons in het vaandel.  Daarnaast staat de dienstverlening en de kwaliteit er van altijd voorop. Onze advocaten staan bekend om de effectieve praktische oplossingen. Ook vinden wij persoonlijke betrokkenheid belangrijk bij het behandelen van een zaak. Daarom helpt ons bedrijf u graag met uw juridische problemen op de meest effectieve, klantvriendelijke manier.

Zaken met arbeidsrecht

Als u op zoek bent naar een advocaat in Hengelo voor zaken die te maken hebben met arbeidsrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Als u een conflict heeft met een werknemer, of u dreigt om ontslagen te worden is het handig om een arbeidsrechtsspecialist in te schakelen. Bij deze problemen of conflicten hebben wij de juiste advocaten voor u die u graag helpen, of u nou werkgever of werknemer bent, wij helpen u graag. Ook kunnen bij ons bedrijf zowel particulieren als ondernemers terecht. Daarbij kan u denken aan zaken zoals:

  • Verandering arbeidsvoorwaarden
  • Concurrentiebeding
  • Relatiebeding
  • Ontslag
  • Reorganisatie

Naast deze genoemde zaken kan u bij Van der Hel advocaten in Hengelo ook terecht bij andere zaken uit andere werkgebieden. Natuurlijk is het beter om alles nauwkeurig vast te leggen en helder te houden, en zo conflicten te voorkomen. Zo kunnen beiden partijen rekening houden met elkaars eisen, zodat er minder conflicten ontstaan op de werkvloer en de werkomgeving een stuk prettiger wordt. Zonder procedures kan er namelijk ook veel op worden gelost. Hierbij kan u denken aan onderhandeling of communicatie. 

Naast arbeidsrecht doen we ook zaken over bestuursrecht. Hieronder vallen alle regels die gelden tussen burger of onderneming en de overheid. Conflicten met de overheid zijn vaak lastig, en daarom helpen wij u graag met onze specialisten om de zaak te winnen. 

Over advocaten Hengelo

Opgeteld heeft ons bedrijf al bijna 150 jaar ervaring bij het verlenen van rechtsbijstand. Wij hebben dus veel ervaring en onze juristen staan daarom ook graag aan uw zijde, om te helpen met uw zaak. U kan gebruik maken bij beide filialen van ons gratis inloopspreekuur met mogelijkheid tot gefinancierde rechtsbijstand. Onze advocaten laten zich niet snel uit het veld staan, en blijven met beide benen op de grond staan. Wij kunnen voor vrijwel elk juridisch terrein waar u als ondernemer mee te maken krijgt van dienst zijn. U krijgt een vaste advocaat die u het hele pad bijwoont. 

Dus, als u opzoek bent naar een advocaat in Hengelo, hoeft u niet verder te zoeken. Van der Hel advocaten helpen u graag met uw zaak, als het zowel over arbeidsrecht gaat of over bestuursrecht. Onze ervaren advocaten doen er alles aan om u te helpen met uw zaak, en hebben veel ervaring in dit soort zaken en met de arbeidsvoorwaarden. Dus, als u een advocaat in Hengelo nodig heeft, wacht dan niet langer, en kom langs voor een gratis spreekuur om te weten wat wij voor u kunnen betekenen. 

Lees meer…


Comments are closed.