Forumplein

Natuurlijke gezichtsverzorging is veel beter voor uw huid

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  Natuurlijke gezichtsverzorging is veel beter voor uw huid

Steeds meer mensen maken zich zorgen over synthetische gezichtsverzorging. Vaak wordt dit op dieren getest en bestaat het aldus uit stofjes die niet in de natuur voorkomen. Diverse mannen en vrouwen kunnen dergelijke producten vanwege hun overtuiging niet gebruiken maar het kan tevens zo zijn dat er een allergische reactie optreedt. Een goed alternatief dat onder andere in Nederland in opkomst is, is de natuurlijke gezichtsverzorging. Bent u het zat om te veel te betalen voor make-up die u liever toch niet draagt? Kies dan voor natuurlijke gezichtsverzorging van pavez. Er worden absoluut geen synthetische hulpmiddelen gebruikt. De natuurlijke gezichtsverzorging bestaat voornamelijk uit natuurlijke oliën en waar mogelijk biologische ingrediënten. En dat merkt u ook al zal het er cosmetisch gezien niet veel anders uitzien dan synthetische gezichtsverzorging. Omdat wij in Nederland zijn begonnen en onze natuurlijke gezichtsverzorging in Nederland produceren bent u extra goedkoop uit. In tegenstelling tot duurzame en biologische voeding dat meestal duurder is dan andere producten in de supermarkt vragen wij juist minder voor de natuurlijke gezichtsverzorging die u op onze website direct kunt bestellen. En niet alleen vrouwen gebruiken tegenwoordig producten voor hun huid en haar, ook voor mannen is dit in deze moderne tijden de normaalste zaak van de wereld. Dat is dan ook de reden dat u hier diverse soorten natuurlijke gezichtsverzorging voor mannen kunt bestellen. Misschien leuk als geschenk?

Dankzij Pavez natuurlijke gezichtsverzorging komt uw huid tot rust

Uw huid moet gevoed worden. Wist u bijvoorbeeld dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is? Een goede reden om er veel zorg voor te dragen. Zeker de huid die altijd zichtbaar is zoals het gezicht moet u daarom goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het prettige aan natuurlijke gezichtsverzorging is dat het uw huid jong en soepel houdt. Natuurlijk geldt dat ook voor synthetische producten. Maar er zitten ook stoffen in zoals paraffine die op de langere termijn eerder schadelijk dan vruchtbaar zijn voor de huid. Het zal er uiteindelijk onherroepelijk toe leiden dat uw poriën verstopt raken, de conditie van de huid uit balans raakt en zelfs de doorbloeding kan stollen. Dat zal bij de natuurlijke gezichtsverzorging nooit gebeuren! Waar moet u zoal aan denken?

  • We hebben diverse producten voor het gezicht,
  • Haar,
  • Lichaam,
  • En ook minerale make-up,
  • Lekkere geurtjes zoals parfum en aftershave,
  • En een bijzondere afdeling met enkel producten voor de man.

Kijkt u eens op onze website rond. Informeer uzelf over natuurlijke gezichtsverzorging en geef het een kans. Als u toch al tegen dierproeven bent maar liever wel make-up gebruikt dan is dit uw antwoord!

U hoeft het slechts licht aan te brengen op de huid

Natuurlijke gezichtsverzorging gaat behoorlijk lang mee. U kunt het met mate gebruiken, de hele dag door. Want we verkopen bijvoorbeeld dag- en nachtcrème. Blijf uw huid hydrateren, dan mag u lang genieten van een jonge huid. U kunt op onze website gratis lid worden en dan krijgt u zo nu en dan een nieuwsbrief met leuke kortingen en informatie over onze producten toegestuurd. Daarnaast kunt u sparen voor kortingspunten. En dat gaat sneller dan u denkt. Als u namelijk een profiel hebt aangemaakt dan krijgt u al 25 punten ter waarde van 1 euro. Hebt u 125 punten? Dan kunt u het verzilveren en hebt u dus 5 euro bij uw volgende bestelling. Maar u kunt natuurlijk ook doorsparen totdat u een grote bestelling gaat maken. Let er wel op dat u ze op tijd inwisselt want de punten zijn 183 dagen geldig. Hebt u nog vragen? Bel of e-mail dan met onze klantenservice. Lees meer


Comments are closed.