Forumplein

Kerstpakketten voor de feestdagen

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Kerstpakketten voor de feestdagen

In het verleden gaf eigenlijk ieder bedrijf standaard vlak voor de kerstdagen kerstpakketten aan het personeel. Daar begint zo langzamerhand verandering in te komen. Niet iedereen vindt het meer nodig om dit te doen en in tijden van bezuinigingen komen zulke zaken natuurlijk al snel te vervallen. Hoe begrijpelijk ook, het is toch jammer, want het is zo’n mooie manier om aan de werknemers te laten zien dat u hun inzet het afgelopen jaar gewaardeerd hebt. Bedrijven die nog wel aan een kerstattentie doen, geven vaak geen kerstpakketten meer, maar kiezen voor een cadeaubon. Dit is voor het bedrijf natuurlijk wel handig, dat scheelt hen veel werk met uitzoeken en ze hoeven niet bang te zijn dat ze iets weggeven wat niet gewaardeerd zal worden. Maar het laat ook zien dat u er eigenlijk niet al te veel tijd aan wilt besteden, het is onpersoonlijk en het lijkt meer een verplichting dan echt een waardering. U zadelt dan bovendien de ontvanger op met het moeite moeten doen om de bon verzilverd te krijgen. Als u daarentegen echte kerstpakketten weggeeft, dan hebt u de moeite gedaan en dat zal altijd gewaardeerd worden. Ook als de producten niet iedereen helemaal zullen bevallen.

Diverse kerstpakketten

Gaf u als bedrijf altijd nog kerstpakketten of wilt u dit toch weer gaan doen? Dan is het verstandig om hiervoor naar Kerstpakketten XL te gaan, zij zijn namelijk een echte specialist op dit gebied. U zult op hun website al snel zien dat er echt heel veel mogelijk is op dit gebied, zowel wat betreft budget als wat betreft inhoud. Als u kerstpakketten weg wilt gaan geven, dan moet dit natuurlijk financieel wel passen. Bij hun website kunt u daarom op budget zoeken. U voert in wat u maximaal per pakket te besteden hebt en zo kunt u heel gemakkelijk zien wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast zijn er ook heel veel opties wat betreft de inhoud, wat u in staat stelt om iets te kiezen waarvan u denkt dat het echt bij uw werknemers past of wat echt aansluit bij uw onderneming. Op die manier zorgt u ervoor dat de kans zo groot mogelijk is dat de kerstpakketten ook echt door iedereen gewaardeerd zullen worden. Het is dus eigenlijk met ieder budget heel goed mogelijk om het personeel van een leuk kerstpresentje te voorzien en dat zal men zeker op prijs stellen.

Maak uw keuze

Als u op de website van KerstpakkettenXL.nl kijkt, dan zult u zien dat u bij hen echt veel keus hebt. U kunt op de site uw prijsklasse selecteren en vervolgens krijgt u een overzicht van de verschillende themapakketten die in die prijscategorie te krijgen zijn. Hebt u meer dan duizend kerstpakketten nodig? Dan kunt u bij hen ook terecht voor maatwerk. Het pakket wordt dan helemaal naar uw wens samengesteld. U hebt bij hen dus veel mogelijkheden, maar waarom zou u voor uw kerstpakketten nu juist naar deze zaak gaan? Omdat zij:

  • de beste A-merken in hun assortiment hebben
  • een laagste prijsgarantie bieden, waardoor u zeker weet dat u niet teveel betaalt
  • deskundig personeel hebben dat alle pakketten zelf inpakt
  • een grote showroom hebben, waar u desgewenst de pakketten kunt komen bekijken

Als u bij hen wilt bestellen, wanneer doet u dit dan? Vaak wordt dit te lang uitgesteld en is de keus daardoor nog maar beperkt. Wilt u zeker weten dat u het kerstpakket van uw voorkeur uit kunt delen? Bestel dan op tijd. U krijgt de kerstpakketten vervolgens op het door u gewenste tijdstip geleverd!


Comments are closed.