Forumplein

Leuke iPad hoesjes

Home  >>  Smartphone en Tablet  >>  Leuke iPad hoesjes

b2ctelecom - Ipad hoesjesVandaag de dag lopen steeds meer mensen rond met een hoesje voor hun mobiele telefoon. Dat is helemaal niet vreemd: een hoesje beschermt het toestel tegen diverse vormen van schade. Toch kiezen veel Nederlanders om een groter elektronisch product, zoals bijvoorbeeld een iPad, minder vaak te beschermen. We beveiligen onze kleinere telefoons, omdat we bang zijn dat deze stukgaan, maar laten onze dure iPads gewoon op tafel liggen. Waarom gebruikers kleinere apparaten sneller beschermen dan grote apparaten is niet helemaal duidelijk. Mogelijk vermoeden consumenten dat een kleiner apparaat sneller stukgaat. Dit staat echter haaks op de werkelijkheid: in een groter (en dus complexer) apparaat gaat veel sneller iets mis. Het wordt daarom tijd je iPad te beschermen tegen schade met behulp van leuke iPad hoesjes. IPad hoesjes komen in allerlei soorten en maten. Sommige hebben zelfs een standaard, waardoor je tablet rechtop kan staan. Ideaal voor het kijken van films of series vanuit bed. IPad hoesjes beschermen je iPad tegen:

  • Krassen
  • Beschadigingen van de hardware
  • Schermbreuk

Wanneer jij je tablet zonder bescherming op tafel gooit, dan leidt dat al snel tot krassen in het materiaal. Het prachtige witte metaal vertoont plotseling grijze strepen, die je niet weg kunt poetsen. Met iPad hoesjes voorkom je deze beschadigingen. Door het apparaat tijdig te beschermen, blijft de buitenkant zo goed als nieuw. Dit is ook handig wanneer je het apparaat weer wilt doorverkopen. Wanneer je een toestel niet beschermt, dan wil niemand het afgedankte apparaat hebben. Wanneer je jarenlang goed voor de tablet hebt gezorgd, dan staan mensen in de rij. Zorg dus dat je het materiaal beschermt met leuke iPad hoesjes. Naast het beschermen van het materiaal beschermt een hoesje ook de interne elektronica, waaronder de camera en de microfoon. Het is heel vervelend wanneer je niet meer kunt Skypen op je iPad, omdat je camera beschadigd is. Je hebt dan een apparaat van een paar honderd euro, waar je eigenlijk vrij weinig mee kunt. Haal snel een aantal iPad hoesjes in huis om je tablet te beschermen!

IPad hoesjes: geen dure schermreparatie

Misschien heb je wel een idee hoe duur het is om het scherm van je iPad te vervangen. Prijzen variëren in de regel tussen de 50 en de 250 euro. Dit is sneu geld, zeker wanneer je het scherm had kunnen beschermen met kleurrijke iPad hoesjes. Met een hoesje voorkom je een dure schermreparatie en hoef je ook niet bang te zijn voor kleine barstjes in het glas. In de meeste iPad hoesjes zit een beschermlaag ingebouwd. Wanneer het apparaat op de grond valt, zorgt deze beschermlaag dat het glas niet breekt, maar dat de trillingen door de hoes worden opgenomen. Wat wil je nog meer? Voor iPad hoesjes van topkwaliteit surf je naar https://www.b2ctelecom.nl/apple/ipad-mini/hoesjes-en-cases. Op deze site vind je allerlei accessoires voor je iPad, maar ook voor je mobiele telefoon. Kies je favoriete hoesje uit en plaats meteen een bestelling, dan weet je zeker dat je in de toekomst geen buil kunt vallen. Het kan vervelend zijn om vandaag geld uit te geven zodat je morgen beschermd bent, maar een kleine investering in je toekomst is zeker de moeite waard. Bescherm je iPad met een elegant hoesje of een stevige case van B2C Telecom.

Vrienden overhalen

Het lijkt zo makkelijk: waarom zou je honderden euro’s uitgeven aan reparaties als je voor een paar tientjes een aantal leuke iPad hoesjes kunt kopen? Helaas werkt het nog niet zo en hebben veel mensen nog altijd een aversie tegen deze vormen van bescherming. Ga daarom eens in gesprek met je vrienden en vraag waarom zij moeite hebben met een stuk extra bescherming.


Comments are closed.