Forumplein

Leo Houkamp staat bekend om zijn spraakmakende tv-programma’s

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Leo Houkamp staat bekend om zijn spraakmakende tv-programma’s

Zou u graag een programma van succesvol zakenman Leo Houkamp willen bijwonen? Dan is dat nu mogelijk door u op te geven via deze website, www.succesaantafel.tv. Leo Houkamp heeft een succesvol programma op RTL7, uitgezonden op zondag en de herhaling de week later op zaterdag. Dit programma heet Succes aan Tafel en wordt gepresenteerd door Bert Kuizenga. De opzet is simpel, wekelijks komen er 2 bekende Nederlandse ondernemers aan tafel zitten die praten over hun strategieën, marketingtechnieken en andere zakelijke onderwerpen. Bert daagt hen uit om de diepste geheimen prijs te geven. Zo krijgt de gewone burger een kijkje in de keuken van ondernemers zoals Leo Houkamp. Leo Houkamp is echt iemand van het establishment. Hij geeft zijn eigen borrels en dat doet hij maar liefst 4 keer per jaar. Hij vindt het heerlijk om bekende mensen en high class persoonlijkheden samen te brengen en zijn borrels worden veelvuldig bezocht door bekende Nederlanders. Daarnaast zijn er vele dj’s die er maar wat graag een spetterende show geven. Foto’s van zijn borrels vindt u op onze website maar ook op de Google+ pagina van Leo Houkamp. Misschien wilt u Leo Houkamp graag op de voet volgen. Dat kan dankzij de sociale media. Voeg hem bijvoorbeeld toe op Linked In of ga hem volgen via Twitter.

Leest u hier alles over producent Leo Houkamp

De opzet van Succes aan Tafel is erg simpel en dat maakt dit programma juist zo succesvol. Twee ondernemers die elkaar verbaal te lijf mogen gaan en worden gestuurd door de scherpe Kuizenga. Hij legt scherpe stellingen aan hen voor en dan komt de dialoog pas echt op gang. Soms ontstaat er een Socratisch gesprek maar het komt zelden tot een saaie monoloog. Dankzij Leo Houkamp hebben we een kijkje in de keuken van de doorsnee ondernemer. Hoewel doorsnee is misschien niet het goede woord, want er komen zeer interessante mensen op af. Hebt u een uitzending gemist of bent u benieuwd geworden naar dit programma? Dan kunt u diverse afleveringen gratis terugkijken op de uitzending gemist pagina van de RTL zenders. Leo Houkamp heeft zeker niet stilgezeten want in zowel het binnenland als het binnenland zet hij diverse projecten op. Succes aan Tafel is bijvoorbeeld niet het enige programma dat door hem is ontwikkeld. En daarnaast is hij exploitant van maar liefst 4 hotels. 2 hotels in Rotterdam en dan ook nog eens 2 in Azië.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice

Dan hopen we dat u even contact opneemt met onze klantenservice. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar maar u kunt ons ook even een e-mail sturen. Neemt u eens de moeite om dit programma te bekijken, het zal zeker een eyeopener zijn. Of u nu zelf een CEO, analist, student economie, kleine ondernemer of financiële expert bent, dankzij de tips van andere hoog aangeschreven mensen in de business doet u misschien goede ideeën op. Het gaat trouwens niet alleen om de ideeën achter de diverse succesvolle bedrijven in Nederland. In dit programma komen de laatste trends, ontwikkelingen en actualiteiten aan bod. De visie van deze man is duidelijk: de mens informeren over het bedrijfsleven. Het kan zelfs motiveren om een bepaalde studie te kiezen of om zaken binnen een bedrijf anders aan te pakken. Als dat is gelukt dan is zijn doel bereikt want hij wil het voor iedere burger eenvoudiger maken om rond te komen.


Comments are closed.