Forumplein

E sigaret op festivals

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  E sigaret op festivals

Dampershop - E SigaretHet elektronisch roken wordt door steeds meer mensen overgenomen. Zelf heb ik vroeger, toen ik nog een puber was, vaak op het schoolplein gerookt. Uiteraard was het door de schoolleiding verboden te roken, maar het was spannend om toch te roken. In die tijd bestond er nog niet zoiets als de E sigaret, dat door de verdamping een ideale oplossing is voor het schadelijke ‘echte’ roken. De E sigaret wint aan populariteit en werd eigenlijk voor het eerst gezien op festivals. Althans, dat is waar ik de E sigaret voor het eerst heb gezien en waar ik deze toen ook voor het eerst heb gebruikt. Er ging een totaal nieuwe wereld voor mij open. Op festivals tegenwoordig roken steeds meer mensen de E sigaret, omdat het niet alleen erg lekker, gezond en handig is, het is ook nog eens veel goedkoper dan een normale ouderwetse sigaret. De E sigaret moet worden voorzien van een flesje e-liquid. De inhoud van een zo’n flesje staat gelijk aan zeven pakjes sigaretten, dus je bespaard ook nog eens zo’n 75% met dit gezondere alternatief.

E sigaret is typisch Nederlands

Uiteraard zijn wij Nederlanders er als de kippen bij als het draait om goede deals en koopjes. De E sigaret wil zich niet profileren als de goedkope sigaret, maar het is wel een zeer aangename bijkomstigheid. Tickets voor een festival zijn vaak al kostbaar genoeg en dan moet er ook nog gegeten en gedronken worden. Op de website van Dampershop.nl kun je gemakkelijk vinden welke soorten elektronische sigaretten er allemaal bestaan. Op deze website zijn er tevens afbeeldingen te zien van deze verschillende soorten, zodat je precies weet wat je in huis haalt. De elektronische sigaretten zijn er in allerlei soorten en maten, en tot mijn grote vreugde zelfs in het roze. Roze is mijn lievelingskleur! Ondanks de voordelige deals is de E sigaret niet typisch Nederlands. Ook in Frankrijk zijn er tegenwoordig veel mensen die gebruik maken van deze E sigaret. Een hele goede vriendin van mij woont in Frankrijk, omdat zij daar vorig jaar een hotel heeft geopend. Op aanraden van mij heeft zij eens een kijkje genomen op de website van Dampershop.nl en ze was direct verkocht. Op vragen die voor haar belangrijk waren, werd direct al antwoord gegeven op de pagina met meest gestelde vragen. Ook vanuit het buitenland kan er gemakkelijk via deze website besteld worden en zo is  mijn vriendin in Frankrijk nu ook voorzien van deze super E sigaret.

Gezondheid kent geen tijd

Omdat de E sigaret in eerste instantie wellicht nog wat onbekend is, is het erg handig dat er op de website van Dampershop.nl gebruik kan worden gemaakt van verschillende filters om op te zoeken. De volgende filters kunnen worden ingezet bij het zoeken:

  • Smaak
  • Kleur
  • Voltage
  • Prijs
  • Samenstelling

Op deze manier kun je gemakkelijk en snel hetgeen vinden waar je naar op zoek bent. Ik ben op de elektronische sigaret overgestapt omdat deze een gezond alternatief is voor het roken. Wanneer ik op een terras zit kan ik zo de e sigaret uit mijn tas halen en een paar haaltjes ervan nemen. Geen rondvliegend as, geen rook dat overwaait naar een ander tafeltje en geen aanstekers die kwijt kunnen raken. Mijn handen ruiken niet meer naar rook en uiteraard ook mijn kleren niet meer. Eigenlijk zou er wat scherper naar het huidige rookverbod in de horeca gekeken moeten worden, want wellicht is het een idee dat er in kroegen en eetcafés nu wel gerookt mag worden, maar dan uitsluitend met de elektronische sigaret natuurlijk.


Comments are closed.