Forumplein

Leesmappen

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Leesmappen

Ben jij ook zo dol op het lezen van tijdschriften en zijn er bij jou thuis ook nog andere liefhebbers van magazines? Dan kunnen leesmappen voor jullie echt een uitkomst zijn! Veel mensen zien af van het lezen van heel veel verschillende tijdschriften omdat dit gewoon te duur is. Een abonnement is al prijzig, laat staan dat je iedere week de nieuwste uitgave los in de winkel gaat kopen. Doordat de meeste mensen maar een beperkt budget hebben, houden ze het dus vaak maar bij één tijdschrift. Kies je echter voor het lezen van leesmappen, dan hoef jij je niet langer te beperken! In deze mappen vind je namelijk een ruim aanbod van verschillende magazines en dat tegen een gunstigere prijs dan wanneer je ze allemaal los zou kopen. Zelfs nog gunstiger dan wanneer je overal een abonnement op zou nemen, en we weten allemaal dat je bij abonnementen vaak al aantrekkelijke kortingen krijgt. Voor wie veel en graag leest, zijn leesmappen dus echt een uitkomst. Zo kun je tegen een scherpe prijs genieten van heel veel verschillende magazines!

Waarom zijn leesmappen voordelig?

Hoe kan het nu dat leesmappen zoveel voordeliger zijn dan de aanschaf van losse nummers en zelfs voordeliger dan abonnementen? Dit kan doordat zij de mappen laten rouleren van huishouden naar huishouden. Op die manier kunnen zij de kosten dus verspreiden over veel meer mensen en daardoor kunnen de abonnementsprijzen voor de verschillende leesmappen dus zo laag blijven. Als je in het noordelijke deel van Nederland woont, dan kun je voor een goede leesmap terecht bij Leesland. Zij maken al meer dan vijftig jaar gebruik van dit principe en hebben duizenden tevreden abonnees. Hoe werkt dit principe nu precies? Zij stellen iedere week een nieuwe map samen met de nieuwste uitgaves en deze gaat dan naar het eerste adres. Na een week wordt de nieuwste leesmap bezorgd en de oude weer meegenomen. Deze gaat dan door naar een volgend adres, waar ze ook een week mogen lezen. En dan herhaalt het hele verhaal zich weer. Je kunt er zelf voor kiezen of jij de eerste in de rij bent of de elfde. Hoe later jij aan de beurt bent, hoe goedkoper de abonnementsprijs is. Als het jou dus niet veel uitmaakt dat de tijdschriften al iets ouder zijn, dan kun je dus heel veel besparen. Maar ook als je als eerste de map krijgt, bespaar je ongeveer 25 euro per week ten opzichte van het los kopen van alle bladen die in de leesmappen zitten.

Keus bij Leesland

Bij Leesland kun je niet alleen kiezen als hoeveelste huishouden jij de map krijgt, je kunt ook kiezen uit verschillende leesmappen. Zij bieden namelijk een compactmap en een gezinsmap. In de compactmap vind je de weekbladen:

  • Autoweek
  • Libelle
  • Margriet
  • Mijn Geheim/Party
  • Privé
  • Story
  • Flair

Ook de Avrobode zit in de map en uiteraard krijg je die wel iedere week helemaal nieuw, je hebt immers niets aan een televisiegids van een paar weken oud. Ook zitten er wisselende maandbladen in de compactmap. De gezinsmap bevat naast de bladen die ook in de compacte leesmappen zitten ook nog de Viva, Tina, Donald Duck en Nieuwe Revu. En uiteraard vind je hier ook afwisselend verschillende maandbladen in. Zo kun je iedere week weer genieten van veel verschillende bladen en heerlijk lezen! En het fijne is, je hoeft niet eens thuis te blijven voor het omruilen van de leesmappen. Je kunt met de bezorger een vaste plek afspreken waar jij de oude map plaatst en waar de nieuwe neergelegd kan worden. Heel voordelig en heel eenvoudig dus! Lees meer..


Comments are closed.