Forumplein

De wondere wereld van Primark

Home  >>  Mode en Kleding  >>  De wondere wereld van Primark

primarki - primark

De V&D is dan wel verdwenen uit het straatbeeld, maar we zien steeds meer Primark filialen in datzelfde straatbeeld verschijnen. Dat is mooi voor de consument, want winkelen bij Primark is zeer voordelig. Het is zelfs zó voordelig, dat mensen bereid zijn om ver te reizen om te kunnen shoppen bij Primark. Lang niet elke stad heeft immers een filiaal en dus zijn mensen soms genoodzaakt om een x aantal kilometers te reizen naar andere provincies. Mensen gaan soms zelfs naar Duitsland. Als je in Limburg woont bijvoorbeeld, dan is een Duits filiaal misschien dichterbij dan een Nederlands filiaal. Mensen die in Venlo wonen moesten voorheen uitwijken naar Duitsland of Eindhoven. Maar de inwoners van Venlo hebben geluk, want er is inmiddels ook een Primark filiaal in Venlo. Het is dan ook niet voor niets dat mensen bereid zijn om helemaal naar het buitenland te reizen, want het is gewoonweg erg goedkoop als je gaat shoppen bij Primark. Maar dat is niet het enige. Ook het assortiment is enorm uitgebreid. Je vindt er echt van alles. Dat is mooi, want als je dan toch een lange reis maakt om te gaan winkelen, dan is het wel fijn als je meteen heel veel artikelen kunt kopen. Het zou een beetje onzinnig zijn om 40 kilometer te reizen voor een paar sokken. Maar als je ook gelijk een slaapkussen, dekbed, schoenen, jas, kaarsen, boeken, et cetera kunt kopen, dan is het wel de moeite waard. Aangezien de artikelen spotgoedkoop zijn, merk je niet eens dat je zoveel artikelen koopt. Een hele kofferbak vol is vaak goedkoper dan wanneer je een paar kleine artikelen in een reguliere winkel koopt. Misschien lees je deze tekst zonder dat je ook maar enig idee hebt wat Primark is. Het moge duidelijk zijn dat het dus een winkel is, een soort warenhuis, waar je van alles kunt kopen. Het gaat voornamelijk om kleding, maar je vindt er ook allerlei andere artikelen. Een waterfles, speelgoed, multimedia, het is er allemaal te krijgen. Mocht je meer willen weten over Primark, dan kun je terecht op primarki.nl.

Alles wat je wilt weten over Primark vind je op primarki.nl

Als je nieuwsgierig bent naar de locaties van de verschillende filialen van deze winkel, dan kun je meer informatie vinden op primarki.nl. Op de website vind je bijvoorbeeld meer informatie over zaken als:

  • Adressen
  • Openingstijden
  • Koopzondagen
  • Koopavond
  • Nieuwe vestigingen

Je kunt dus gemakkelijk achterhalen waar je het dichtstbijzijnde filiaal kunt vinden. Als je bijvoorbeeld wilt weten of het filiaal bij jou in de buurt open is tijdens de kerstdagen, dan kun je dat nakijken op de site. Je vindt namelijk per filiaal informatie over de specifieke openingstijden tijdens de kerstdagen. Kijk altijd goed naar de tijden voor het filiaal bij jou in de buurt, want als het filiaal in Arnhem open is, dan betekent dat niet dat het filiaal in Groningen ook open is. Daarnaast kunnen de openingstijden per filiaal verschillen. Mocht je op zoek zijn naar een baantje, dan vind je op de website van primarki.nl ook verschillende vacatures voor de winkels. Vooral de nieuwe filialen zijn vaak op zoek naar personeel, maar je kunt ook altijd informeren naar de mogelijkheden bij de bestaande filialen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Als je wilt dat Primarki jou op de hoogte houdt van aanbiedingen, nieuws, updates en (speciale) openingstijden, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je kunt je inschrijven via de website. Je hoeft hiervoor alleen je naam, achternaam en emailadres in te vullen.


Comments are closed.