Forumplein

Laat balpennen bedrukken door de professional

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Laat balpennen bedrukken door de professional

Mensen zijn er dol op om iets cadeau te krijgen. Van vrienden, kennissen en familieleden maar ook van bedrijven. Bedrijven geven natuurlijk niet zo maar een cadeau aan hun bezoekers en klanten, er zit meestal een commercieel doel achter. Laat bijvoorbeeld de balpennen bedrukken en geef ze aan uw personeel maar ook aan uw klanten en zakenrelaties. Langzaam maar zeker worden de pennen verspreid door grote delen van Nederland. Dankzij het balpennen bedrukken hebt u een goedkope manier gevonden om zowel reclame te maken voor uw bedrijf als om een goedkoop cadeautje weg te kunnen geven. We leven weliswaar in een digitaal tijdperk, dat neemt niet weg dat de meeste mensen nog altijd dagelijks gebruik maken van pennen. Het bedrukken ervan heeft daarom nog altijd erg veel zin. Wilt u balpennen bedrukken maar hebt u er zelf niet de juiste middelen voor? Dat is volkomen begrijpelijk want het balpennen bedrukken is een vak apart. Kijkt u daarom eens op onze website want wij zijn een bedrijf die dit werk graag voor u uit handen nemen. Bij pennenshopxl.nl kunt u niet alleen balpennen bedrukken, ook diverse andere type pennen zoals stylus pennen, luxe pennen en toppoint pennen kunnen we van uw bedrijfsgegevens voorzien. Maak het zo goedkoop of juist zo luxe als u zelf wilt, u zult bij ons in ieder geval geen dief van de portemonnee zijn want er is binnen ieder budget wel een mooi artikel te vinden.

Wat gaat u op de balpennen bedrukken?

Hebt u er al over nagedacht wat u op de pennen wilt laten zetten? Het spreekt voor zich dat u de bedrijfsnaam vermeldt. Die naam kunt u eigenlijk enkel achterwege laten als u een welbekend bedrijf leidt zodat men aan het bedrijfslogo of de bedrijfsslagzin al uw bedrijf kan herkennen. Dat geldt enkel voor grote spelers zoals Philips, KLM of de ING. Dit zijn overigens concerns die u al zijn voorgegaan en ook hun balpennen lieten bedrukken door Pennenshop XL. Voor kleine en middenbedrijven raden we het aldus aan om uw bedrijfsnaam af te drukken, eventueel in combinatie met een logo of slagzin. Maar te veel informatie is niet verstandig. Dan blijft de naam minder goed hangen en is het wellicht niet zo goed leesbaar. Een websitenaam, e-mailadres of een telefoonnummer is daarom wat we u aanraden. De top vijf aan balpennen in ons assortiment is als volgt:

  • London,
  • Nash,
  • Turbo,
  • Parral,
  • En Madrid.

Kijk ook eens in onze uitverkoop waar we tegen bodemprijzen pennen van de hand doen. Wist u dat u vandaag kunt bestellen zodat we al binnen 5 dagen de bestelling kunnen bezorgen, bedrukt en al? Geef daarom de pen van uw keuze aan ons door, geef aan hoeveel u er wilt bestellen en welke kleur en bedrukking ze moeten hebben. We sturen u vervolgens spoedig een vrijblijvende offerte toe.

De pen is een zeer effectief promotiemiddel

Laat het balpennen bedrukken dus maar aan ons over. Wist u dat u dankzij het balpennen bedrukken een geweldig promotiemiddel in huis hebt gehaald? Uit onderzoek is namelijk gebleken dat één enkele pen gemiddeld maar liefst 15 impressies achter kan laten, per dag! Daarnaast onthoudt 87 procent van dit gemiddelde uw bedrijfsnaam. Een pen is in het dagelijks leven een belangrijk product, dus dat maakt het een geweldig product om weg te geven. Want 81 procent van de bevolking vindt de gebruiksfrequentie van een object de belangrijkste reden om het te bewaren. Wilt u graag op de hoogte blijven van onze nieuwste producten of scherpe aanbiedingen? Volg ons dan via de sociale media zoals Facebook en Twitter.


Comments are closed.