Forumplein

Keerwanden voor uiteenlopende doeleinden

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Keerwanden voor uiteenlopende doeleinden

simbeton - KeerwandenBent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen aan de juiste keerwanden? Dan bent u bij Sierbeton Industrie Markelo helemaal aan het juiste adres. Deze firma weet alles over keerwanden en hebben hier dan ook veel kennis over. Zoals u wellicht wel weet kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Agrariërs maken er bijvoorbeeld veel gebruik van. Behalve dit product kunt u bij deze firma ook voor diverse andere producten terecht, zoals:

  • Betonplaten
  • Sleufsilowanden
  • Betonputten

Voor alle mogelijkheden kunt u het beste gewoon maar eens de site bezoeken. Heeft u na het lezen van de info nog vragen? Neem dan contact op via de telefoon of de mail. Neem vooral contact op om te ontdekken wat deze firma voor u kan betekenen! Ook kunt u online een offerte opvragen.

Waarvoor keerwanden gebruikt kunnen worden

Voor boeren is het drukke seizoen bijna ten einde. Het duurde dit jaar even voordat er voor het eerst gemaaid kon worden. Het was namelijk nog best lang koud, waardoor het gras maar moeizaam groeide. Ook omdat het steeds maar erg nat was, kozen de boeren ervoor om de koeien nog maar even lekker binnen te laten staan. Het land was namelijk nog niet bestand tegen deze dieren. Gelukkig kon er dan eind mei voor het eerst gehooid worden. Bij ons thuis werd er pas veel later gehooid, wat te maken heeft met het feit dat wij paarden hebben. Voor paarden is het belangrijker om zo lang en grof mogelijk hooi te kunnen hebben, terwijl het voor koeien belangrijker is om het gras al veel eerder te maaien. Voor deze dieren wordt het gras nooit verwerkt door hooibalen, maar wordt er gekozen voor het inkuilen. Dat doen de boeren om er zo voor te zorgen dat er nog meer voedingsstoffen in komen te zitten. Het heeft dan ook even de tijd nodig voordat er gebruik gemaakt kan worden van het ingekuilde gras. Doorgaans wordt hier pas tegen het einde van het najaar aan begonnen, wanneer de dieren echt niet meer op het gras kunnen staan. Bij het inkuilen is het belangrijk om te weten waar er op gelet moet worden. Zo moet de boer bijvoorbeeld beschikken over de juiste keerwanden. Keerwanden zijn essentieel om in te kunnen kuilen. Keerwanden moeten enorm stevig zijn en zijn daarom ook van beton gemaakt. Afhankelijk van de eisen, zijn er verschillende soorten keerwanden te verkrijgen. Ook voor mestopslag zijn dit soort wanden erg ideaal. Voor koeien worden ze natuurlijk niet gebruikt, want daarvoor bestaan gierkelders. Paardenbezitters hebben een goede mestopslag nodig om de mest op te kunnen slaan en van daaruit af te kunnen laten voeren. Overigens worden keerwanden niet alleen gebruikt voor dit soort doeleinden, maar kunt u deze wanden ook vinden langs snelwegen. Ze dienen daar als perfecte geluidswallen om zo het geluid voor de aangrenzende wijk(en) te beperken. Ook is het met het oog op de vorming van uitlaatgassen belangrijk om keerwanden langs de wegen te plaatsen. Al met al komt dit dus ten goede aan het woongenot van de mensen die praktisch naast de snelweg wonen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van dit soort wanden, dan kunt u het beste gaan naar de website Simbeton.nl. Deze firma is specialist op dit gebied en zal u er dan ook alles over kunnen vertellen. Op de website kunt u er al veel informatie over vinden, zoals de verschillende mogelijkheden op dit gebied. Natuurlijk worden alle producten verduidelijkt met afbeelding, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de opties.


Comments are closed.