Forumplein

Jack Veldman is een ondernemer om in de gaten te houden

Home  >>  Ondernemers en Particulieren  >>  Jack Veldman is een ondernemer om in de gaten te houden

ondernemerslijst - jack veldmanOndernemers zijn er genoeg in en buiten Nederland. Succesvolle ondernemers zijn er niet zo heel veel. Een succesvolle ondernemer is iemand die keer op keer bewijst dat hij of zij ondernemingen op de kaart kan zetten. Een goed voorbeeld van een bekende ondernemer die eigenlijk geen goede ondernemer is, dat is Donald Trump. Trump voldoet namelijk niet aan het criteria dat je als ondernemer een minimale mate van consistentie moet bezitten. Trump heeft namelijk veel succes behaald, maar hij heeft ook enorm vaak gefaald. Dit maakt hem tot een onbetrouwbare ondernemer waar je beter geen zaken mee kunt doen. Betrouwbaarheid en consistentie zijn belangrijk in een ondernemer. Een ondernemer mag best eens een keer falen, want je kunt niet altijd succes hebben, maar in de regel is een goede ondernemer iemand die projecten in de regel tot een goed einde brengt. Jack Veldman is wat dat betreft een goede ondernemer en daarom ook een ondernemer om in de gaten te houden. Meer informatie over de heer Veldman vind je op ondernemerlijst.nl/jack-veldman. Op dit moment is Jack Veldman de directeur van Museumpark Archeon. Jack Veldman is geboren op 7 mei in het jaar 1957 in Bussum. Hij studeerde aan de Hotelschool in Maastricht en was daar ook een actief lid van de studentenvereniging. Hij is ook voorzitter dan deze studentenvereniging geweest en heeft hier natuurlijk ook enkele basisvaardigheden opgedaan die later in zijn ondernemerschap goed van pas zijn gekomen. Op dit moment is Jack Veldman gelukkig getrouwd met Monique en ze hebben samen drie kinderen:

  • Arnoud
  • Tim
  • Willemijn

Het geheim van een goede carrière en een gelukkig gezinsleven is door beide werelden in elkaar over te laten vloeien. Jack Veldman doet dit door zijn gezin bij zijn werk te betrekken en andersom betrekt hij zijn werk ook in zijn gezinsleven. Niet altijd, maar daar waar het kan. Dit zorgt voor een betrokkenheid die essentieel is voor succes op carrière vlak en ook binnen het gezin.

De loopbaan van Jack Veldman

Als tiener had Jack Veldman een baantje in de slagerij van zijn ouders. Hier heeft hij de eerste kneepjes al opgedaan die hij later zou gebruiken om uit te groeien tot een succesvolle ondernemer. Na zijn studie ging hij eerst een periode naar Australië waar hij woonde en werkte. Na deze educatieve tijd, keerde hij terug naar Nederland en ging hij werken bij hotel Inntel in Zutphen. Enige tijd later ging Jack Veldman aan de slag als horeca directeur bij de Martinihal in Groningen. Niet lang daarna is Jack Veldman vertrokken richting Wassenaar waar hij aan de slag ging als directeur van de horeca en supermarkt in attractiepark Duinrell. Op dit moment is Jack Veldman zoals gezegd de directeur van Museumpark Archeon. Hij is vooral verantwoordelijk voor zaken als de financiën en human resourcemanagement. Verder is de heer Veldman natuurlijk hét gezicht van Archeon. Het doel van Jack Veldman is om het Museumpark Archeon uit te breiden met verblijfsaccommodaties. Op deze manier kunnen de bezoekers bijvoorbeeld een weekendtripje plannen naar dit Museumpark.

Het succes van een slimme ondernemer

Zoals je kunt zien is de heer Veldman zeer succesvol geweest in zijn loopbaan. Dit maakt hem dan ook tot een ondernemer die je in de gaten moet houden. Hij is zeer ambitieus en gemotiveerd en dat maakt hem dan ook tot een zeer effectieve directeur. Met een man als de heer Veldman aan het roer kan Museumpark Archeon bijvoorbeeld uitgroeien tot een groter museumpark met meer bezoekers en meer aandacht van het grote publiek.


Comments are closed.