Forumplein

Het ideale uitje met een survival in Brabant

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Het ideale uitje met een survival in Brabant

rocks-n-rivers - Survival brabant

Je hoeft niet altijd ver te zoeken voor een leuk uitje. Soms vind je het gewoon bij je in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke survival in Brabant plannen. Ideaal als bedrijfsuitje of als teambuildingsactiviteit. Als je op kantoor werkt, dan kom je al snel in een sleur terecht. De eerste dagen zijn even spannend, maar al snel weet je wat je taak is en met wie je samenwerkt en voor je het weer volg je elke dag dezelfde routine. Lekker rustig voor de geest, maar wel erg saai. Een ander nadeel van een dergelijke situatie is dat je je collega’s nooit echt leert kennen. Je interacties vinden immers altijd plaats op kantoor of eventueel in de kroeg na het werk. Mensen hebben echter verschillende maskers en als je alleen met mensen omgaat op kantoor terwijl je allemaal bepaalde routines volgt, dan is dat natuurlijk vrij eentonig en saai. Het is dan ook geen gek idee om de boel af en toe eens lekker op te schudden. Je kunt dit doen door het plannen van een energiek bedrijfsuitje. Je wilt de passiviteit van het leven op kantoor doorbreken en dat doe je het beste door iets te plannen waarbij de mensen echt inspanning moeten leveren. Iets wat de adrenaline rijkelijk doet vloeien. Zoals gezegd hoef je het niet ver weg te zoeken, want je kunt een perfect bedrijfsuitje plannen in Brabant bij Rocks n Rivers. Het is onder andere mogelijk om een survival in Brabant te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een winter survival in Brabant.  Deze winter survival in Brabant bestaat uit verschillende activiteiten zoals:

  • IJsblok stapelen
  • Big Swing
  • Winter Bushtrail

Het gaat bij deze activiteiten vooral om creativiteit en samenwerking. Je moet namelijk ook puzzels oplossen. Maar een beetje fysieke inspanning is tijdens een survival altijd aanwezig. Zo zal je tijdens de winter survival in Brabant de Bushtrail afleggen met allerlei hindernissen en je zult tussen de bomen door zweven in de Big Swing. Het winnende team wordt natuurlijk ontvangen met een fles champagne. In totaal duurt deze winter survival in Brabant 2 uur. Je kunt de survival uiteraard prima combineren met een hapje en een drankje bij restaurant Roovertsche Leij.

Survival in Brabant tot en met Mountainbiken in Brabant

Rocks n Rivers is er voor vele verschillende activiteiten. Als je een bedrijfsuitje organiseert, dan moet je rekening houden met de wensen en voorkeuren van al je collega’s. Mocht je bijvoorbeeld een paar oudere collega’s hebben die het niet zo zien zitten om een op survival in Brabant te gaan, dan zijn er gelukkig genoeg andere opties. Je kunt bijvoorbeeld ook lekker door de Brabantse natuur mountainbiken. Of wat dacht je van een kano safari? Als je het echt rustig aan wilt doen en gewoon even lekker wilt ontspannen met de collega’s, dan kun je ook kiezen voor de Landgoed spelen. Dit is een zeer ontspannen activiteit waar je op de landgoederen kunt gaan golven, klootschieten en boogschieten.  Dit zijn maar drie activiteiten, maar dat is nog lang niet alles. Wil je precies weten wat er allemaal mogelijk is? Kom dan gewoon eens langs op de website en ontdek voor jezelf wat de opties zijn.

Boek vandaag nog een survival in Brabant

Als je een survival wilt boeken, dan kun je dat direct via de website regelen. Je kunt bij iedere activiteit op ‘Boek deze Activiteit’ klikken. Hier vind je meer informatie over de activiteit, in dit geval de survival in Brabant, en je kunt de activiteit hier ook gelijk boeken.


Comments are closed.