Forumplein

Creëer uw unieke e-mailadres via onze webmail service

Home  >>  Webdesign en Webdevelopment  >>  Creëer uw unieke e-mailadres via onze webmail service

transip - WebmailAls u een website bent gestart dan doet u dat omdat u iets te melden hebt. Dit klinkt wellicht wat vaag maar dat komt omdat het internet erg breed is. Iemand begint een site om zijn diensten mee aan te bieden. Misschien om er een webwinkel of biedingssite van te maken. Weer iemand anders plaatst er verhalen en filmpjes over zijn leven en is waarschijnlijk een blogger of vlogger. Misschien hebt u een informatieve website over het leven, hobby’s, koken en ga zo maar door. U wilt hoe dan ook dat bezoekers u kunnen bereiken en dat kan over het algemeen voornamelijk door middel van webmail. Webmail is via transip.be een ideale manier om vlug in contact te komen met uw bezoekers, fans, geïnteresseerden en misschien wel een groot bedrijf. Als u een site hebt laten maken dan moet u de naam laten registreren. Uw domeinnaam kunt u bij ons checken op de beschikbaarheid en vervolgens registreren en hosten. U hebt de keuze uit diverse pakketten die u kunt uitbreiden met WordPress en SEO. Ook de opslagruimte varieert net als de diverse VPS tools. Afhankelijk van uw werkzaamheden en wensen kan er zo een ideale en unieke site gemaakt worden. U wilt vast en zeker dat u snel via uw website uw webmail kunt gebruiken. Als u al een Gmail account of Outlookaccount hebt dan kunt u ze integreren met webmail van TransIp. Uw mail wordt gesynchroniseerd en toekomstige e-mails worden doorverwezen naar de nieuwe cliënt.

Onze webmail bevat minstens 5 GB aan opslagruimte

U krijgt maar liefst 5 GB aan opslag dus dat zijn duizenden e-mails. Ook is het vanaf nu mogelijk om snel foto’s en video’s te uploaden want uw site heeft minimaal 1 TB aan opslagmogelijkheid. Bij TransIp bent u trouwens geen dief van uw portemonnee. Kleine ondernemers zoals creatieve bloggers, vloggers of ZZP’ers die graag een zakcentje bijverdienen via het internet betalen slechts een tientje per maand. Natuurlijk kunt u afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en het succes dat u hebt als eigenaar de mogelijkheden uitbreiden in de toekomst. Wij denken graag met u mee. Niet voor niets hebben we al 1 miljoen mensen aan een domeinnaam geholpen. De webmail cliënt ondersteund alle e-mailcliënten zoals Pop3 en IMAP dus u kunt altijd uw favoriete cliënt blijven gebruiken. Wist u dat u ook via uw telefoon toegang hebt tot webmail? U kunt namelijk de gratis app downloaden. U hoeft dan enkel uw inlognaam en wachtwoord in te voeren en het is vanaf nu mogelijk om op vrijwel elke plek op Aarde e-mails te sturen vanaf uw website.

Eindelijk grote bestanden versturen dankzij dit account!

U betaalt maandelijks en als u niet langer gebruik wenst te maken van webmail dan kunt u het direct per maand opzeggen. Wilt u graag iets meer weten over webmail of een van onze vele andere services? Schroom dan niet langer maar stel uw prangende vragen gerust even aan onze klantenservice. Er is altijd wel iemand van onze 67 medewerkers online, dus u mag snel een antwoord van hen verwachten. Als u voor webmail kiest van TransIp dan mag u de volgende vooruitzichten verwachten:

  • U krijgt 5 GB aan opslagruimte in uw inbox.
  • U krijgt 3 e-mailboxen en dat betekent dat u 3 verschillende adressen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor verschillende afdelingen van uw bedrijf of voor 3 werknemers.
  • De doorstuurservice van andere cliënten die u gebruikte is inbegrepen.
  • Webmail wordt beveiligd door een moderne virusscanner met spamfilters.
  • En wij staan 24 uur per dag voor u klaar als er problemen met de servers zijn.

Comments are closed.