Forumplein

EPDM is perfect voor dakafdichting

Home  >>  Woning en Tuin  >>  EPDM is perfect voor dakafdichting

interexpress - EPDMBent u dakdekker? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk EPDM is. EPDM is een type rubber dat door een chemisch proces tot stand komt. Door de continue innovatie van dit rubber is het uitgegroeid tot een zeer populair product van dakbedekking. U wilt immers tussen de dakpannen van uw huis een goede isolatie hebben. Dat is dan ook waar het zwarte EPDM om de hoek komt kijken. U wilt als aannemer misschien in het groot een bestelling maken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u eens op interexpress.nl en maak vandaag nog een bestelling. Ook particulieren zijn van harte welkom. We kunnen uw EPDM op maat leveren zodat u hier niet meer in hoeft te snijden. Dan hebt u niet de kans dat er scheuren in ontstaan en het op de langere termijn alsnog kan lekken. EPDM wordt gebruikt voor schuine daken maar ook vaak voor platte daken zoals op schuurtjes, garages of een uitbouw. Kantoorgebouwen hebben meestal een zwart dak en bestaat meestal uit EPDM. Via onze site kunt u rollen van dit materiaal bestellen en uiteraard is er een keur aan accessoires die u hierbij nodig hebt. Zo zult u goede lijm willen aanschaffen zodat u direct met de dakbedekking kunt beginnen.

Gebruikt u eens EPDM rubber van Interexpress

Met een gemiddelde van maar liefst een 8,9 mag u er wel vanuit gaan dat u een geweldige service mag verwachten. Wellicht dat u nadat u met ons zaken hebt gedaan, ook wel een review wilt achterlaten of ons wilt belonen met een hoog cijfer. Een aantal redenen om bij Interexpress zaken te doen:

  • We leveren alle EPDM producten steevast binnen 3 werkdagen aan huis. Sterker nog, als u doordeweeks voor 17.00 uur bestelt, dan hebt u het waarschijnlijk morgen al in huis.
  • U betaalt veilig door middel van een online betaalservice. U kunt daarbij denken aan iDEAL, PayPal of uw credit card.
  • De artikelen zijn zeer scherp geprijsd. Daarnaast vindt u op de site diverse kortingen op allerlei producten. Houdt u de site daarom goed in de gaten, bijvoorbeeld door ons te bookmarken. Dan bent u nooit een dief van uw portemonnee.
  • Afspraak is afspraak dus wij komen al onze afspraken na.

U leest het, er zijn vele redenen om EPDM te kopen bij Interexpress. Probeert u het snel eens uit. Als aannemer bent u wellicht continu op zoek naar nieuwe materialen zodat u een beter eindproduct kunt afleveren. Misschien zit u in de huizenbouw of de dakbedekking. In alle gevallen is EPDM het ultieme materiaal om het dak waterdicht en isolerend mee te maken.

Als u vandaag uw rubber bestelt dan hebt  het morgen al in huis

Hebt u geen flauw idee hoe u EPDM moet gebruiken? Dan kunt u diverse afleveringen via onze website terug bekijken. In bekende klusprogramma’s van de commerciële zenders hebben we diverse demo’s gegeven over deze dakbedekkingsproducten. U kunt via YouTube een korte instructie volgen en dan zal het voor iedereen een peulenschil zijn om hun dak te bedekken met dit isolerend materiaal. Vergeet u niet om er lijm, gereedschap en/of isolatieplaten bij te bestellen? Als u dat allemaal in een keer bestelt, dan betaalt u geen verzendkosten. Hebt u verder nog vragen over onze producten of onze werkwijze? Schroom dan niet langer maar klim in de pen en stuur ons een e-mail. Onze klantenservice staat tijdens kantooruren telefonisch voor u klaar om al prangende vragen snel te beantwoorden. Wilt u graag op de hoogte blijven van kortingen? Volg ons dan via de sociale media zoals Facebook of Twitter.


Comments are closed.