Forumplein

Eenvoudiger stoppen met roken door een e sigaret te kopen

Home  >>  Nieuws  >>  Eenvoudiger stoppen met roken door een e sigaret te kopen

Als je wilt stoppen met roken, dan is het zaak dat je een goed plan van aanpak opstelt. Je moet doelen stellend die haalbaar zijn en dus niet zonder meer besluiten dat je stopt. Als je namelijk zonder enige structuur en houvast probeert te stoppen, dan val je al snel terug in oude gewoontes. Die oude gewoontes hebben immers wel bekende structuren waar je je tijdens een moment van zwakte makkelijk aan overgeeft. Via dutchvapeshop kun je in ieder geval een e sigaret kopen. Het is namelijk van belang dat je gebruik maakt van de juiste hulpmiddelen. Als je een plan van aanpak opstelt, dan is het belangrijk dat je verder kijkt dan alleen stoppen met roken. Stoppen met roken is het einddoel, maar dat betekent niet dat je dat doel zomaar kunt bereiken. Via tussenstappen kun je dat doel vaak effectiever bereiken. Je zou bijvoorbeeld eerst kunnen minderen, zodat de impact wanneer je helemaal stopt minder intens is. Maar dit is natuurlijk een riskante methode, omdat je tijdens het minderen je overtuiging kunt verliezen. Vaak wil je stoppen op een moment dat je er helemaal klaar mee bent en opeens heel erg gemotiveerd bent om die knoop door te hakken. Het is dan ook goed om op zo’n moment ook echt te stoppen met het roken van tabak. Maar door een e sigaret te kopen, kun je nog wel steeds blijven roken. Zo zet je een eerste stap naar een rookloos bestaan. Door een e sigaret te kopen en deze te roken kun je namelijk nog steeds nicotine binnen krijgen zonder dat je ook tabak rookt. Het fijne aan deze methode is dat je nog steeds kunt blijven roken alleen rook je dan een e sigaret in plaats van tabak. Daardoor krijg je veel minder schadelijke stoffen binnen. Tegelijk kun je langzaam aan afbouwen met de hoeveelheid nicotine. Je eerste stap naar een rookloos bestaan is dus een e sigaret kopen. Vervolgens kun je blijven roken en gewend raken aan een leven zonder tabak. Zodra je dat eenmaal op een stabiele manier vol kunt houden, dan kun je het nicotine gehalte in de e sigaret gaan afbouwen. Zo laat je je lichaam langzaam maar zeker wennen aan een leven zonder nicotine. Als je dat eenmaal voor elkaar hebt, dan kun je ook kijken of je het roken van de e sigaret zelf kunt afbouwen totdat je ook deze niet meer nodig hebt. Zo kun je langzaam aan stap voor stap de overstap maken naar een volledig rookloos bestaan.

Een e sigaret kopen doe je via dutchvapeshop.nl

Mocht je een e sigaret willen kopen, dan kun je dat eenvoudig online regelen. Je hoeft dus niet naar een winkel te reizen en ook de voorraad e liquid kun je eenvoudig online aanvullen via dutchvapeshop.nl. Je kunt bij dutchvapeshop.nl een e sigaret kopen, maar je kunt er ook terecht voor:

  • E liquid
  • Accessoires
  • E Pipes
  • Salts

Kom langs op de site en bestel!

Omdat je alles zo makkelijk kunt bestellen, is de weg naar een rookloos bestaan ook makkelijk te betreden. Mocht je willen stoppen met roken, kom dan snel eens langs op de website van dutchvapeshop.nl en bestel alles wat je nodig hebt. 


Comments are closed.