Forumplein

Een refurbished iPhone 5 bestel je online

Home  >>  Smartphone en Tablet  >>  Een refurbished iPhone 5 bestel je online

Veel mensen willen graag een iPhone, maar vinden de iPhones gewoon te duur. De iPhone 7 is zomaar 700 tot 800 euro. Dat zijn fikse bedragen. Als je een abonnement met een iPhone 7 neemt, dan moet je per maand toch al snel 40 of 50 euro betalen. Dat is helaas niet voor iedereen weggeld. Nu zou je kunnen denken dat je gewoon een oudere iPhone kunt kopen, want die is in ieder geval een stuk goedkoper. Als dit je doel is, dan loop je tegen twee problemen aan. Een nieuwe iPhone 6 is nog steeds zeer prijzig. Als je nog verder teruggaat, dan heb je een ander probleem. De iPhone 5 is namelijk niet meer op de markt. Deze kun je dus niet meer nieuw kopen. Maar als je deze nog wel nieuw kon kopen, dan zou deze nog altijd vrij duur zijn. Dat is natuurlijk jammer, want het is een ouder model, en toch moet je nog erg veel geld betalen. Gelukkig zijn er opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is praktisch nieuw, maar je hoeft er geen nieuwprijs voor te betalen. Als je dus een refurbished iPhone 6 koopt, dan betaal je daar aanzienlijk minder voor dan wanneer je een nieuwe refurbished iPhone 6 koopt. Het mooie aan een refurbished iPhone is dat je ook een refurbished iPhone 5 kunt kopen. Hoewel de iPhone 5 dus niet meer nieuw te krijgen is, kun je nog wel een refurbished iPhone 5 kopen. Je kunt al een refurbished iPhone 5 kopen vanaf 249 euro. Een refurbished iPhone 5 is voorzien van nieuwe onderdelen. Dus aan de binnenkant is de refurbished iPhone 5 eigenlijk compleet nieuw. Het hoesje is weliswaar eerder gebruikt, maar de materialen waar het echt om gaat zijn allemaal nieuw. Je kunt daardoor zeer veel geld besparen zonder dat je het gevoel hebt dat je een tweedehands telefoon koopt. Een refurbished iPhone 5 is eigenlijk gewoon een nieuwe telefoon. Je moet natuurlijk nog wel even weten waar je een goede refurbished iPhone 5 kunt kopen.

Een refurbished iPhone 5 koop je natuurlijk bij Swoop!

Via swoop.nl kun je allerlei verschillende refurbished iPhones kopen. Je kunt hier dus ook een refurbished iPhone 5 kopen. Je kunt zelf aangeven in welke staat de telefoon moet verkeren. Je hebt de keuze uit de volgende drie condities:

  • Als nieuw
  • Zeer goed
  • Goed

Je kunt ook variëren qua prijs. Je kunt namelijk kiezen voor een refurbished iPhone 5 met 16 GB opslagcapaciteit, maar je kunt ook kiezen voor een refurbished iPhone 5 met 32 GB of 64 GB opslagcapaciteit. De telefoon met 16 GB is uiteraard een paar euro goedkoper. Wat kleur betreft heb je twee opties, namelijk een witte iPhone of een zwarte. Je kunt eventueel zelf een hoesje erbij kopen om de iPhone te personaliseren. De iPhone 5 is de laatste die nog in de broekzak past. Dat maakt het tot een mooie compacte telefoon. Verder is de iPhone 5 de laatste iPhone die nog in het wit verkrijgbaar is. Het is wat dat betreft dus echt een classic. Wil je dus wel heel graag een iPhone, maar wil je niet de volle pond betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone.

Bestel de iPhone heel eenvoudig online

Je kunt de refurbished iPhone van je keuze gewoon via de website van swoop.nl bestellen. Je krijgt natuurlijk gewoon garantie op je aankoop. Je kunt de telefoon van je keuze selecteren en toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je direct betalen via iDEAL, PayPal of creditcard.


Comments are closed.