Forumplein

Een luxe camping: prive sanitair

Home  >>  Vakantie en Recreatie  >>  Een luxe camping: prive sanitair

Veel Nederlanders houden van kamperen, maar niet iedereen vindt het even leuk om sanitaire voorzieningen te delen. Een camping met prive sanitair is voor deze mensen de oplossing! Heerlijk kamperen in de natuur, terwijl je toch gebruik kunt maken van een eigen douche en toilet. Het systeem werkt als volgt: op de plaats die je huurt vind je een klein gebouwtje. In dat gebouwtje zitten een douche, een wastafel en een toilet, die zijn aangesloten op de riolering. Je hebt dus je eigen prive sanitair, lekker op je eigen campingplaats. Het maakt dus niet uit of je gaat kamperen met een tent of met een caravan, dit gebouw deel je met niemand anders en voorziet je van heel veel extra comfort. Wat zijn de voordelen van een camping met prive sanitair?

  • Niet ’s avonds de camping over
  • Nooit bezet
  • Brandschoon
  • Snel opstaan

Een belangrijk voordeel van een plek met eigen sanitair is dat je niet ’s nachts de camping over hoeft. Je kunt even snel uit de tent stappen en de cabine betreden. Je hoeft zo niet door de kou en daarnaast vermindert dit de kans op nachtelijke ongelukjes van jonge kinderen. Je hoeft bovendien niet meer met een toiletrol over de camping, met prive sanitair is dat gelukkig verleden tijd! Een tweede voordeel is dat je eigen toilet altijd beschikbaar is. Het kan natuurlijk voorkomen dat een ander gezinslid even kort gebruik maakt van de voorziening, maar daarna ben jij gelijk aan de beurt. Je staat dus nooit een half uur te wachten om te kunnen toiletteren of douchen, zoals op een camping zonder prive sanitair vaak wel het geval is. Is de nood aan de man? Dan heb je altijd een toilet beschikbaar net naast je tent! Je hoeft dus niet langer over de camping te rennen, maar kunt gewoon op je eigen plek terecht.

Goede camping? Prive sanitair brandschoon!

Op een goede camping is je prive sanitair brandschoon. Men bereikt dit door de voorzieningen om de zoveel tijd goed schoon te maken. Dit is een flinke investering, maar hieraan kun je wel de kwaliteit van de camping afleiden. Wanneer je bijvoorbeeld een schoonmaakrooster ziet hangen, dan weet je dat het goed zit wat betreft hygiëne. Naast dit alles heeft eigen sanitair nog één belangrijk ander voordeel: je kunt snel met je dag beginnen. Op een camping met prive sanitair hoef je niet op andere mensen te wachten, of naar een washok te lopen. Je kunt je na het opstaan meteen klaarmaken bij je eigen wasbak. Je gezicht wassen, tanden poetsen of gel indoen hoeft niet langer in het bijzijn van anderen. Hierdoor bespaar je veel tijd en kun je sneller op weg. Ga je een dagje leuke dingen doen buiten het campingterrein? Dan is eigen sanitair dus ideaal! Je kunt vroeg op pad en daardoor ben je op tijd terug voor avondeten in het restaurant. Op een camping met prive sanitair geniet je net iets meer dan normaal. Ben jij al overtuigd?

Direct een plek boeken

In Nederland hebben momenteel slechts een paar campings plaatsen met prive sanitair. Een van hen is Camping de Berken, net buiten Groningen in de buurt van Gasselte. Surf snel naar http://www.campingdeberken.nl/camping-met-prive-sanitair/ en reserveer direct een plekje voor aankomend seizoen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol! In de provincie Groningen kun je heerlijk wandelen en fietsen, maar ook de stad zelf bruist met leven. Vaar met een bootje door de mooie grachten of drink een biertje op de Grote Markt, in Groningen is alles mogelijk. Reserveer direct een mooie plek op Camping de Berken


Comments are closed.