Forumplein

Een condoom bestel je eenvoudig en discreet online

Home  >>  Erotiek  >>  Een condoom bestel je eenvoudig en discreet online

Als je de vrouw van je dromen hebt ontmoet, dan is het als man zijnde natuurlijk van belang dat je tijdens de seks voldoende bescherming gebruikt. Dat betekent dat je dus niet moet starten met seksuele handelingen voordat je een condoom hebt gekocht. Ook als je niet de intentie hebt om seks te gaan hebben, dan is het toch beter om gewoon een condoom bij je te hebben. Zoenen leidt al snel tot extra opwinding, en voor je het weet lig je naakt in bed. Het is op zo’n moment natuurlijk jammer dat je niet verder kunt gaan omdat je niet goed bent voorbereid.  Nog veel minder wenselijk is het om op een dergelijk moment toch verder te gaan. Als je enorm opgewonden bent, dan maak je niet langer verstandige rationele keuzes. Je libido is op zulke momenten niet meer te remmen en je wordt overrompelt door verlangens. Het stemmetje in je hoofd dat de ratio vertegenwoordigt verdwijnt dan ook steeds verder naar de achtergrond. Om die reden kun je er dus ook maar beter te allen tijde vanuit gaan dat er van alles zou kunnen gebeuren. Zorg er dus voor dat je nooit zonder condoom je woning verlaat en zeker niet als je op weg bent naar je prinses. Maar wellicht heb je niet een kast vol met condooms, omdat je het enigszins vervelend vindt om deze in de winkel te kopen. Misschien ben je nog opgegroeid met de reclame waarin de kassamedewerkster luidkeels aan een collega vraagt hoe duur de condooms zijn. Alle omstanders weten op dat moment dat de beste man die de condooms subtiel probeerde te kopen dus seks gaat hebben. Tegenwoordig zou de koper misschien vol trots opkijken, want tijden veranderen. Maar wellicht heb jij er niet zoveel zin in om je condoom in de winkel te kopen, laat staan een hele partij. Men hoeft immers niet te weten dat je seksueel actief bent. Dat is tussen jou en je partner. Daarom is het een idee om het condoom gewoon discreet online te bestellen. Als je een condoom online bestelt, dan weet immers niemand dat jij condooms nodig hebt. Alles gaat automatisch en uiteindelijk is het alleen de postbezorger die ook echt een pakketje overhandigt. Maar deze weet natuurlijk niet wat er in het pakketje zit, dus het kan allemaal volledig anoniem. Tevens is het zo dat een condoom gemakkelijk door de brievenpus past, dus als je inderdaad online een condoom bestelt, dan valt deze de volgende dag gewoon bij je op de mat. Je hoeft je woning dan ook niet te verlaten en je hoeft met geen enkel persoon contact te hebben.

Bestel je condoom bij dokterlifestyle

Het is overigens niet zo dat je alleen maar online hoeft te bestellen als je verlegen bent of last hebt van schaamte. Als je namelijk via de webwinkel van dokterlifestyle bestelt, dan heb je veel meer keuze dan bij de Etos of de Kruidvat. Bij die winkels heb je vaak alleen maar de keuze uit Durex producten. Dit zijn natuurlijk producten van prima kwaliteit, maar je hebt bij dokterlifestyle veel meer mogelijkheden. Dus als je wat te kiezen wilt hebben, dan is het geen slecht idee om even naar de site van dokterlifestyle.com te surfen.

De verschillende producten van dokterlifestyle

Zo kun je naast een condoom ook bij dokterlifestyle terecht voor artikelen zoals:

  • Erectiepillen
  • Lustopwekkers
  • Glijmiddelen

Dus voor alles op het gebied van een fijne seksuele ervaring kun je terecht bij dokterlifestyle. Kijk voor meer informatie dan vooral ook even op de website.


Comments are closed.