Forumplein

Brochures drukken doe je natuurlijk bij zogedrukt.nl

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Brochures drukken doe je natuurlijk bij zogedrukt.nl

zogedrukt - Brochures drukkenVoor alles wat gedrukt moet worden ben je bij zogedrukt.nl aan het juiste adres, want als je de zaken hier laat drukken dan is het allemaal zo maar gedrukt. Daar komt de naam van de website ook vandaan, want zogedrukt.nl is snel en efficiënt. Maar die snelheid gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit. Als je brochures wilt drukken, dan weet je zeker dat je de beste kwaliteit zult ontvangen. Daarnaast zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Het is dus zeker niet zo dat je een standaard model krijgt als je brochures laat drukken. Je bepaalt zelf hoe en wat en de brochures worden dus ook echt helemaal naar je eigen smaak gedrukt. Brochures zijn natuurlijk ideaal om een goede relatie achter te laten bij je relaties. Maar die goede indruk is wel zeer afhankelijk van de kwaliteit van de brochure en de aantrekkelijkheid van de brochures. Als je dus brochures laat drukken, dan wil je wel dat het goed gebeurt. Als je brochures laat drukken die saai zijn, met veel tekst, weinig plaatjes en goedkoop papier, dan zal je al snel zien dat men de brochure links laat liggen. Of ze de brochure nu door bladeren of niet, een dergelijke brochure is natuurlijk een dramatische representatie van je bedrijf of organisatie. Wat je wilt is een brochure die meteen in het oog springt. Een kleurrijke glanzende brochure die aantrekkelijk is en waar mensen nieuwsgierig van worden. Dat is dan ook precies wat je kunt bereiken als je de brochures laat drukken via zogedrukt.nl. Niet alleen kun je er alle benodigde informatie in kwijt, maar je kunt er ook allerlei afbeeldingen in plaatsen. Verder kun je werken met snelle koppen en flitsende tekstsegmenten, zodat de lezer snel van punt naar punt kan hoppen zonder dat deze verveeld raakt. De mensen van zogedrukt.nl hebben natuurlijk een achtergrond in design, reclame en marketing, dus het is nooit lastig om vanuit die diverse achtergronden een spetterende brochure te creëren.

De mogelijkheden van brochures drukken bij zogedrukt.nl

Als je in zee gaat met zogedrukt.nl om brochures te drukken, dan heb je volgende 8 mogelijkheden waarmee je kunt variëren.

  1. Het formaat. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het formaat als je brochures laat drukken. Zo kun je bijvoorbeeld brochures laten drukken van A4 of A5 formaat.
  2. Je kunt variëren met de kaft en het binnenwerk. Dat betekent dat je er zelf voor kunt kiezen of het binnenwerk dezelfde papiersoort is gemaakt of juist niet.
  3. Wat papiersoort betreft heb je natuurlijk ook weer verschillende opties als je brochures laat drukken. Denk bijvoorbeeld aan glanspapier of matpapier.
  4. Ook met het gewicht van het papier kun je variëren. Er zijn verschillende diktes, van 80 tot en met 350 gram.
  5. Uiteraard kun je zelf het aantal pagina’s bepalen. Normaal gesproken ligt het aantal pagina’s tussen de 8 en 68 pagina’s.
  6. Je kunt aangeven van wat voort soort materiaal de cover/omslag gemaakt moet worden.
  7. Ook wat betreft de hechting heb je de keuze uit verschillende opties. Zo kun je de brochures nieten, maar je kunt ook kiezen voor lijm of Wire-O binding.
  8. Tot slot kun je ook aangeven hoe de brochures gedrukt worden.

Neem contact op voor meer informatie of vragen

De mogelijkheden die hierboven zijn beschreven zijn niet per se definitief. Als je bijvoorbeeld meer dan 68 pagina’s wilt gebruiken in de brochure, dan kun je altijd even contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Mocht je andere vragen hebben of wil je gewoonweg iets meer informatie, dan kun je natuurlijk ook gewoon contact opnemen.


Comments are closed.