Forumplein

Ben je op zoek naar golfplaten of damwandplaten?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Ben je op zoek naar golfplaten of damwandplaten?

Ben je op zoek naar golfplaten of damwandplaten?Ben je aan het verbouwen, of laat je juist een nieuwe woning of een nieuw pand bouwen? Dan is het belangrijk dat je de juiste bouwmaterialen gebruikt. De keuze voor de juiste bouwmaterialen hangt af van verschillende factoren. Natuurlijk is het aan de ene kant belangrijk dat het er goed uitziet en dat het af te werken is naar jouw wensen, maar ook de praktische kant van het verhaal is belangrijk. Zo is de keuze voor je materiaal ook afhankelijk van bijvoorbeeld de stevigheid van het materiaal of de isolerende werking ervan. Wanneer je wilt dat je dak en je muren goed geïsoleerd zijn en daarnaast ook nog eens stevig en duurzaam zijn, kies dan voor golfplaten of damwandplaten. Deze platen zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een optimale isolatie van je woning of pand. Deze golfplaten of damwandplaten bestel je uiteraard bij Huisman. 

Golfplaten en damwandplaten van Huisman 

Huisman is gespecialiseerd in het verkopen, leveren en monteren van verschillende bouwmaterialen. Ben je dus op zoek naar golfplaten of damwandplaten, dan ben je bij Huisman aan het juiste adres. Huisman heeft verschillende golfplaten en damwandplaten van verschillende merken in het assortiment zitten. Deze platen kennen verschillende toepassingen en hebben verschillende voordelen. Golfplaten worden voornamelijk gebruikt als dakbedekking. De golfplaten van Huisman zijn gemaakt van kunststof en bevatten dus geen gevaarlijk asbest, wat in oude dakbedekking nog wel aanwezig is. Deze platen zijn erg betaalbaar en daardoor dus uitermate geschikt voor het aanleggen op grote oppervlakten zoals stallen of loodsen. Daarnaast zijn golfplaten geluiddempend en duurzaam. Daken van golfplaat gaan een lange tijd mee, waardoor golfplaat je op de lange termijn dus veel geld kan besparen. Damwandplaten zijn daarentegen ook populair als dakbedekking, maar ook als wandbekleding. Damwandplaten hebben een profiel, waardoor ze erg stevig zijn en lang meegaan. Deze platen hebben verschillende profielen in verschillende vormen. Zo heb je bijvoorbeeld dakpanprofielen, maar ook puntprofielen en trapeziumprofielen. Deze platen overlappen elkaar en zijn daardoor dus waterdicht en winddicht. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een loods of een hal. Deze platen worden echter in de woningbouw ook steeds meer toegepast doordat het voordelige en duurzame materialen zijn. Daarnaast zijn de platen beschikbaar in verschillende kleuren. Huisman past een speciale coating op de buitenkant van de damwandplaten toe, waardoor de plaat een mooie kleur gegeven kan worden. Er is keuze uit tal van verschillende kleuren en de coating gaat erg lang mee. Naast deze golfplaten en damwandplaten heeft Huisman nog veel meer verschillende bouwmaterialen in het assortiment. Zo kun je er onder andere ook terecht voor: 

  • Plaatstaal 
  • Houten balken 
  • Schuifdeuren 
  • Kunststof kozijnen 

Dit is slechts een kleine greep uit het ruime assortiment van Huisman. Via de website van Huisman kun je al deze producten bekijken en bestellen. Huisman verkoopt verschillende bouwmaterialen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze materialen worden direct vanuit de fabriek naar jouw locatie gebracht. Wanneer je voor meer dan vierhonderd euro bestelt, krijg je alle bestelde materialen ook nog eens gratis bezorgd. 

Bestel online je bouwmaterialen bij Huisman 

Als je dus op zoek bent naar golfplaten of damwandplaten, neem dan eens een kijkje op de site van Huisman. Via https://www.huisman.nl/bouwmaterialen/damwandplaten vind je het volledige assortiment damwandplaten en via https://www.huisman.nl/bouwmaterialen/dak/golfplaten kun je de golfplaten bekijken. Met meer dan vijftig jaar ervaring kan Huisman je ook uitstekend assisteren bij je volgende bouwproject. Zij kunnen je deskundig advies geven voor de beste bouwmaterialen, maar kunnen je ook helpen bij de montage ervan. Wil je bijvoorbeeld weten welke golfplaten of damwandplaten het meest geschikt zijn voor je project? Neem dan gerust contact op. 


Comments are closed.