Forumplein

Zoekt u naar de perfecte houten trein? Hier vindt u hem!

Home  >>  Kinderen en Speelgoed  >>  Zoekt u naar de perfecte houten trein? Hier vindt u hem!

Als u als bewuste ouder een geschikt stuk speelgoed van hout zou willen vinden voor uw zoontje dat binnenkort jarig is, dan wordt het u soms niet makkelijk gemaakt. Het is namelijk niet zo eenvoudig om een speeltje te vinden dat aan uw hoge eisen zal voldoen. De meeste artikelen zijn van plastic gemaakt en dat is nou net wat u níet wilt. En als u een echte houten trein aan wilt schaffen, dan moet dit er het liefste ook eentje zijn die uit verantwoord hout gesneden is. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u, want bij Toys 4 Kiddy vindt u namelijk een prachtige houten trein, die zowaar een FSC keurmerk draagt. Dit artikel is dus niet alleen een goed idee voor uw kind, maar ook voor het bos. Het materiaal komt uit verantwoord beheerde bossen, waardoor u zeker weet dat uw aankoop geen impact heeft op het milieu. En zeg nou zelf, dat vindt u toch ook wel prettig om te weten? Aarzel dus niet langer en surf snel naar toys4kiddy.nl en sla uw slag! Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant. Graag tot snel!

Een houten trein voor een zacht prijsje

Dan komen we bij het volgende punt, namelijk de prijs. Het is een feit dat veel verantwoorde speelgoedartikelen automatisch ook een duur prijskaartje hebben. Gelukkig is dit bij de houten trein van Toys 4 Kiddy niet het geval. Wij hanteren namelijk altijd lage tarieven, waardoor u zeker weet dat u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten voor een dergelijke houten trein. Wij maken het mogelijk om voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten en dus ook voor minder geld een kwalitatief hoogstaande houten trein te kopen. Al met al heeft u dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Bij ons zult u te allen tijde voordelig uit zijn en bovendien weet u dat het met de kwaliteit van het speelgoed wel goed zit: wij leveren namelijk de enige echte houten trein van het gerenommeerde merk Eichhorn. Dus wilt u uw zoontje blij maken met een prachtig cadeau, waar hij helemaal verguld mee zal zijn? Breng dan gauw een bezoekje aan onze webwinkel en zoek een mooie houten trein uit. Wij hebben ze in alle soorten maten, dus er zal altijd wel iets van uw gading tussen zitten.

Wij zijn van alle markten thuis

Als u met Toys 4 Kiddy in zee gaat, dan kunt u hier niet alleen een houten trein kopen, maar nog veel meer. Wij grossieren namelijk ook in:

  • Stationnetjes en andere gebouwtjes, zoals een poortje waar het treintje onderdoor kan rijden
  • Bomen en andere leuke accessoires
  • Een aanhanger, die met een magneet aan de locomotief vast is te maken
  • Een autotrein, waarop ook auto’s vervoerd kunnen worden
  • Een heuse spoorwegovergang, zodat het spel steeds echter wordt
  • Spoorrails in vele soorten en maten, zodat er een waar spoorwegennetwerk aan te leggen is
  • Een hangbrug, ophaalbrug en brugpeilers, zodat het treintje ook ergens overheen kan rijden
  • En natuurlijk een Eichhorn reparatieset voor de houten trein, voor als er onverhoopt iets stuk is gegaan tijdens het spelen.

U leest het al wel, wij hebben geen nee te koop op dit gebied. Wij bieden u een regelrechte totaaloplossing, zodat u alle benodigde onderdelen voordelig bij ons aan kan schaffen. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen!


Comments are closed.