Forumplein

Zoekt u een cursus orthodontie?

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  Zoekt u een cursus orthodontie?

Zoekt u een cursus orthodontie? Dan bent u bij Ortho Supplies aan het juiste adres. Het bedrijf is een betrouwbare partner en leverancier op het gebied van hoogwaardige kwaliteitsproducten voor de orthodontische markt. Het bedrijf heeft een nauwe samenwerking met Ortho Lab waardoor er veel producten op maat geleverd kunnen worden. Op deze manier kunt u de patiënten meer zorg, kennis en kwaliteit leveren. Het bedrijf heeft als doel om een optimale patiëntenzorg te bereiken met tevreden patiënten. Ortho Supplies is een webshop waar u alle orthodontische materialen kan bestellen. 

Cursus orthodontie

Een cursus orthodontie zorgt ervoor dat u de patiënten niet meer door hoeft te verwijzen naar een orthodontist. Door een Zoekt u een cursus orthodontie?cursus orthodontie kunt u de patiënten meer diensten aanbieden waardoor zij bij uw praktijk blijven maar ook nieuwe patiënten zou aantrekken. 

De cursus orthodontie is een relatief kortdurende cursus waarin u de basis van het vak leert, zodat u dit kunt toepassen in de praktijk. Daarnaast is het mogelijk om de cursus orthodontie op verschillende niveaus te volgen, dit zorgt voor meer diepgang en verbreding. Tijdens de basis cursus orthodontie volgt u vijf onderdelen. Tijdens deze onderdelen wordt er aandacht besteed aan:

  • Diagnostiek en behandelplanning
  • Verschillende technieken en materiaal
  • Apparatuur

Tijdens de cursus orthodontie krijgt u de kennis die noodzakelijk is voor het aanbieden van orthodontie als dienst in de tandartsenpraktijk. Voor tandartsen kost de cursus orthodontie 695 euro per onderdeel en voor de assistenten geldt een prijs van 495 euro per onderdeel. Tijdens de cursus orthodontie wordt een uitgebreide lunch verzorgd en zijn de nodige materialen aanwezig.

Bij de Ortho Academy kunt u terecht voor praktijkstages wanneer u meer praktijkervaring op wil doen. Gedurende deze stages loopt u met ervaren orthodontisten mee, zo leert u de kennis toe te passen die u heeft opgedaan tijdens de cursus orthodontie. De stage is mogelijk in de vorm van een meeloopdag of een week voor meer routine. 

Wanneer u de basis cursus orthodontie gevolgd heeft kunt u meer diepgang en kennis opdoen voor de lastigere situaties. Dit is de vervolg cursus die wordt aangeboden aan de hand van casussen uit de praktijk. Deze casussen zijn opgesteld door ervaren orthodontisten, waardoor u de verkregen informatie gemakkelijk kunt toepassen in de praktijk.

Het bedrijf

Het bedrijf heeft een website waarbij u gemakkelijk kunt inloggen of registreren. Daarnaast kunt u bij het bedrijf terecht voor de cursus. De vijfdelige basiscursus met 12 KRT-punten per onderdeel. Deze cursus is onder leiding van drs. Nico van der Werff en drs. Jan Cleyndert en bedoeld voor tandartsen en assistenten die willen beginnen met orthodontie in de algemene praktijk. De deelnemers worden opgeleid in onderwerpen als diagnostiek, behandelplanning, omgang met apparatuur en material, werken met straight wire 022-slot systeem en een zelf-ligerende systemen. 

Wanneer u vragen heeft over een cursus of meer informatie wilt over een van de diensten, kunt u contact opnemen met het bedrijf. Dit kan door het telefoonnummer of een contactformulier van de website in te vullen. Het bedrijf probeert u zo snel mogelijk te helpen en staat graag voor u klaar. Daarnaast kunt u voor informatie altijd de website raadplegen.

https://ortho-company.nl/cursus-orthodontie


Comments are closed.