Forumplein

Wilt u meer online werken?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Wilt u meer online werken?

Bij ons kantoor werken wij steeds meer met mensen die eigenlijk niet bij ons op kantoor hoeven te komen om hun werk te kunnen doen. Wij hebben gemerkt dat wij momenteel op een punt staan dat wij een groter kantoor moeten gaan vinden, of dat wij meer online werken gaan. Wanneer wij namelijk meer online werken gaan, dan kunnen de mensen hun werk thuis of waar dan ook voor ons doen en dat zou heel veel voordelen hebben. Wij hebben daarom een keer gepeild wat onze mensen het liefste zouden willen. Wij hebben toen een enquete gehouden en daaruit bleek dat de meeste mensen graag online werken willen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om het online werken toegankelijk en mogelijk te maken en wij hebben toen besloten om een expert in de arm te nemen. Wij wilden namelijk het online werken goed faciliteren en wij hadden zelf niet de kennis en de ervaring in huis om dit ook goed te kunnen doen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed bedrijf te vinden en wij hebben gemerkt dat wanneer je gaat kijken wie het online werken het beste kan faciliteren, dan kom je al heel snel bij de mensen van desktoptowork.com terecht. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden ik ben daarom ook meteen vol enthousiasme op hun site gaan kijken om te zien hoe zij voor ons het online werken mogelijk konden maken. Wij hebben gezien dat deze mensen heel veel opties bieden en dat was enerzijds heel prettig, maar anderzijds maakte dat het ook lastiger om te bepalen wat voor ons het beste was. Wij wilden daarom graag even persoonlijk advies inwinnen en wij hebben daarom even een mailtje gestuurd met daarin onze overwegingen, vragen en opmerkingen. Wij waren blij om te merken dat wij al heel snel een antwoord van deze mensen ontvingen. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat wij altijd een beroep op hen konden doen. Dat was alles wat wij graag wilden horen dus wij waren meteen om. Wij wilden maar wat graag met dit bedrijf werken om voor onze mensen het online werken toegankelijk te maken. 

Het online werken bevalt ons heel erg goed

Dankzij de mensen van dit bedrijf kunnen wij nu heel goed online werken. Dat bevalt ons heel erg goed want wij merken dat wanneer mensen hun eigen tijden mogen inplannen, wij ook meer werk kunnen verzetten. Dat is ideaal en ik ben daarom blij dat wij op deze manier zijn gaan werken. Het online werken zou ik niet meer willen missen want wij kunnen nu efficiënter werken en onze mensen hebben meer vrijheid. Wat kan een mens zich nog meer wensen? 

Lees meer op de site van dit bedrijf

Mocht u meer willen lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u altijd even naar de site van desktoptowork.com gaan om:

  • Te zien welke mogelijkheden u hier allemaal aangeboden krijgt
  • Te achterhalen of het online werken ook iets voor u is
  • Advies in te winnen bij een van de mensen van dit bedrijf 

Surf snel even naar de site van dit bedrijf. 

Lees meer…


Comments are closed.