Forumplein

Welk bedrijf kan helpen met een Magento webshop bouwen?

Home  >>  Webdesign en Webdevelopment  >>  Welk bedrijf kan helpen met een Magento webshop bouwen?

De afgelopen vijf jaar had ik een webshop via WordPress, maar ik merkte dat dit platvorm veel beperkingen heeft. Ik wil graag mijn bedrijf laten groeien en daar past een Magento webshop bij. Dit platvorm heeft veel meer mogelijkheden en is geschikt voor een grote website. Nadat ik verschillende bedrijven had vergeleken, besloot ik om voor Creative ICT te kiezen. Vijf jaar geleden ben ik een webshop begonnen. Ik werkte destijds nog voor een baas, maar daar kon ik helaas niet een volledige werkweek werken. Ik hield bijna geen geld over aan het einde van de maand en wilde graag extra verdienen en besloot daarom om een webshop te starten. Ik wilde alleen wat meer verdienen, maar had nooit verwacht dat ik uiteindelijk kon leven van mijn bedrijf. WordPress was destijds een goede keuze voor mij, want dit is een gratis platvorm. Aangezien ik net begonnen was, had ik nog niet veel inkomsten uit mijn bedrijf, maar na een jaar verdiende ik er al een mooi bedrag mee. Bijna drie jaar later zegde ik mijn baan op, omdat ik mij volledig op mijn bedrijf wilde richten. Ik werkte toen nog met WordPress, omdat ik ondertussen veel ervaring met dit platvorm had. Een aantal maanden geleden besloot ik om over te stappen op een Magento webshop. Een Magento webshop is duurder, maar heeft veel meer mogelijkheden en is veel professioneler. Een website bouwen met Magento is echter niet gemakkelijk, daarom zocht ik naar een bedrijf dat dit voor mij kon doen.

Een volledig gepersonaliseerde Magento webshop 

Ik had van te voren een lijst gemaakt van mijn wensen voor een nieuwe webshop en had al onderzocht wat een website bouwen kost. Ik zag dat de prijzen sterk verschilden per bedrijf. Ik vond het niet erg dat een Magento webshop een paar duizend euro zou kosten, maar wilde dan wel een volledig gepersonaliseerde website. Met mijn wensen benaderde ik verschillende bedrijven. Deze bedrijven hadden allemaal veel ervaring en op hun eigen websites zag ik veel voorbeelden van websites die ze al ontworpen hadden. Nadat ik de offertes had ontvangen, vroeg ik een gesprek aan bij drie van deze bedrijven, CreativeICT.nl was er daar eentje van. Dit bedrijf liet direct een goede indruk op mij achter, ze konden veel mooie voorbeelden laten zien, hadden een goede prijs en konden mij ook helpen met een marketingstrategie. De marketing had ik de afgelopen jaren zelf gedaan, maar kon hier ook hulp bij gebruiken. Ik besloot om Creative ICT mijn Magento webshop te laten bouwen.

Een prachtige nieuwe website

De nieuwe website staat nu een paar weken online en ben er erg blij mee. De samenwerking met dit bedrijf was erg fijn en ze hebben een prachtige website opgeleverd. We hadden tussentijds regelmatig contact en er werd voldaan aan al mijn wensen. Voor het laten bouwen van een Magento webshop kan ik Creative ICT aanraden:

  • Een goede prijs voor het ontwerpen van een Magento webshop
  • Veel ervaring met websites maken
  • Ze kunnen ook helpen met een marketingstrategie
  • De samenwerking verliep erg goed
  • Ik ben erg blij met het eindresultaat

Comments are closed.