Forumplein

Wat levert een time management cursus je op?

Home  >>  Coaching en Workshops  >>  Wat levert een time management cursus je op?

Veel ondernemers worstelen met het gevoel constant te weinig tijd te hebben. De oorzaak daarvan ligt verbazend genoeg doorgaans niet in het gebrek aan tijd, maar in een onhandige aanpak en planning. Wist je dat je heel gemakkelijk kunt leren om slimmer met je tijd om te gaan? Je kunt dit doen door een time management cursus te volgen via timemanagement.net. De cursus die ze daar ontwikkeld hebben leert je hoe je veel efficiënter met je tijd omgaat en hoe je de dagelijkse stortvloed aan informatie beter kunt managen. Een gebrek aan tijd is volgens hen namelijk puur een overdaad aan informatie, en wanneer je leert onderscheid te maken tussen belangrijke en minder belangrijke zaken ga je veel meer rust ervaren. Of je nu last van tijdgebrek hebt op je werk of thuis in de privé-sfeer, een time management cursus gaat je rust in je hoofd opleveren en het gevoel dat je met dezelfde tijd veel meer gedaan krijgt.  Maar wat leer je nu precies tijdens zo’n time management cursus van timemanagement.net?

Wat leer je tijdens een time management cursus?

Als je wilt leren om effectiever met je tijd om te gaan dan is de het verstandig er een eendaagse cursus in te volgen, bijvoorbeeld via timemanagement.net. Deze cursus leert je allerlei vaardigheden aan die je het makkelijker gaan maken in het dagelijks leven, of dat nu is op je werk of thuis. Tijdens hun time management cursus ga je onder andere het volgende leren:

  • Hoe je op een constructieve wijze ‘nee’ zegt tegen zaken die niet belangrijk (genoeg) zijn
  • Hoe je kunt focussen op resultaat en lange termijn zaken
  • Hoe je meer grip krijgt op je werk
  • Hoe je slimmer omgaat met die overvolle inbox
  • Hoe je prioriteiten kunt stellen
  • Hoe je gemakkelijker dingen onthoudt

Al deze vaardigheden gaan je helpen om stukken effectiever met je tijd om te gaan. En dat gaat je op veel vlakken van je leven helpen. Na de time management cursus van timemanagement.net ervaar je echt meer rust in je hoofd, en kun je je werk als je eenmaal thuis bent gemakkelijker loslaten. Je hebt immers alles onder controle, en hoeft er niet langer aan te denken als je gezellig met je gezin aan tafel zit.

InCompany cursus time management

Je kunt natuurlijk in je eentje zo’n time management cursus gaan volgen, puur voor je eigen effectiviteit. Maar bij timemanagement.net is het ook mogelijk om deze cursus in groepsverband te volgen. Denk er eens aan hoeveel efficiënter een afdeling gaat werken als je al je werknemers deze cursus laat volgen?! Het gaat zeker een groot effect hebben op hun productiviteit als ze allemaal veel bewuster met hun tijd omgaan. Bovendien merken veel werknemers dat ze na het volgen van deze time management cursus meer rust ervaren, waardoor ze ook nog met meer plezier naar hun werk gaan. We weten allemaal dat een gestresste werknemer minder productief is, en dat kost in feite allemaal geld. Doe er dus slim aan en doe je werknemers deze cursus time management cadeau, je gaat het zeker merken in de resultaten van de betreffende afdeling! 


Comments are closed.