Forumplein

Wasbare zoogcompressen voor moeders met grote borsten

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Wasbare zoogcompressen voor moeders met grote borsten

Heb jij net een baby gekregen en ben je borstvoeding aan het geven? Dan kan het gebeuren dat je gaat lekken. Als je grotere borsten hebt, dan kan dat betekenen dat je ook heviger lekt en dat kan erg vervelend zijn. Wil je hier graag een goede oplossing voor vinden? Dan hebben we een goede tip voor je. Je kunt uitstekende extra grote wasbare zoogcompressen kopen op de website van het bedrijf Blije Billetjes.

  • Voor gevoelige borsten
  • Super absorptie
  • Geschikt voor de wasmachine en droger

Voor het kopen van wasbare zoogcompressen zit je hier altijd goed. En ook voor andere artikelen op dit gebied en voor je baby kun je terecht op de website van Blije Billetjes. Als nieuwe moeder is het dus zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen en de artikelen te bestellen die jij goed kunt gebruiken. Ben jij dus op zoek naar wasbare zoogcompressen? Dan kun je deze hier heel erg makkelijk bestellen. Als nieuwe moeder wil je het jezelf het zo aangenaam mogelijk maken. Het hebben van een baby kan al vermoeiend genoeg zijn en dan wil je dat andere dingen zo goed mogelijk verlopen. Als je borsten heftig lekken, dan is dat niet alleen heel erg vervelend, veel vrouwen ervaren dit ook als beschamend. Dit is natuurlijk nergens voor nodig, want het is een erg natuurlijk proces. Maar we kunnen ons zeker wel voorstellen dat je hier graag iets aan wilt doen. Door te kiezen voor de wasbare zoogcompressen op de website van Blije Billetjes, heb je de oplossing hiervoor gevonden.

Het makkelijk gebruiken van de wasbare zoogcompressen

Er zijn een aantal dingen die handig zijn om te weten over het gebruiken van de wasbare zoogcomressen. Ieder zoogcompres is 12 cm in diameter. Je kunt deze eenvoudig in je bh stoppen en ze blijven goed op hun plek zitten. Zorg ervoor dat je nooit een vette crème gebruikt wanneer je de wasbare zoogcompressen wilt gebruiken. Dit kan namelijk de kwaliteit ervan sterk verminderen. Daarnaast raden we je aan om nooit te wachten totdat de wasbare zoogcompressen zijn opgedroogd. Dit kan namelijk tot gevolg hebben dat ze aan je borsten blijven plakken en het is erg pijnlijk om ze dan weer los te krijgen. Wil je de zoogcompressen graag zo lang mogelijk in top conditie houden? Dan raden we je aan om ze regelmatig te wassen, maar om hier geen vloeibaar wasmiddel of wasverzachter voor te gebruiken. Dit kan namelijk de kwaliteit van de producten negatief beïnvloeden.

Met een gratis tasje erbij

Ga je voor een paar uur op pad en wil je graag de mogelijkheid hebben om de wasbare zoogcompressen mee te nemen? Dan is dat met deze artikelen geen enkel probleem. Bij Blije Billetjes sturen ze je dit product op met een gratis waterdicht tasje. Hier kun je de zoogcompressen in bewaren en je hoeft er niet bang voor te zijn dat er dan water of vocht in de buurt zal komen. Het waterdichte tasje zal er wel voor zorgen dat dit geen schade aanricht. Wil je graag meer weten over deze producten? Dan kun je hiervoor natuurlijk een kijkje nemen op de website van het bedrijf. Heb je ergens aanvullende vragen over? Dan kun je ook contact opnemen met het bedrijf. Bij de klantenservice staan ze graag voor je klaar om je verder te helpen. Ze kunnen je bijstaan in het maken van de juiste keuze op het gebied van de producten die ze hier verkopen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden. Kijkt u ook eens op blijebilletjes.nl.


Comments are closed.