Forumplein

Waar is vlakzeefdruk geschikt voor?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Waar is vlakzeefdruk geschikt voor?

Vlakzeefdruk is een van de alternatieve druktechnieken waarvoor je terecht kunt bij VK Print. Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei verschillende druktechnieken voor producten die geen standaard maat of materiaal hebben. Ze beschikken over machines waar ze onder andere de volgende druktechnieken mee kunnen aanbieden:

  • Transferdruk
  • Tampondruk
  • Textieldruk
  • Rondzeefdruk

En natuurlijk de eerdergenoemde vlakzeefdruk. Deze leent zich perfect voor bijvoorbeeld relatiegeschenken. Wat heel belangrijk is bij deze druktechniek is dat het product vlak is (de naam zegt het al natuurlijk). De print wordt namelijk aangebracht met een soort zeefdruk, die qua vorm niet meegeeft. Je kunt met vlakzeefdruk dus producten bedrukken zoals de zijkanten van winkelmandjes, broodtrommels, iPhone hoesjes en displays. Zolang het een egaal en vlakke ondergrond heeft kun je er met deze techniek op drukken. Als jouw product een andere vorm heeft en je weet niet precies hoe (en of) je dat kunt bedrukken dan kun je het beste even contact opnemen met VK Print. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden met de druktechnieken waar zij in gespecialiseerd zijn. Want met alle technieken die zij aanbieden is het haast niet mogelijk dat er geen geschikte bij zit.

Relatiegeschenken bedrukken met vlakzeefdruk

Over het algemeen zien we heel veel relatiegeschenken die bedrukt zijn met de techniek vlakzeefdruk. Dit zijn namelijk vaak producten met een recht en egaal oppervlak, zoals de eerdergenoemde broodtrommels. Maar wat dacht je van wijnkisten en platte tasjes? Ook deze producten zijn plat. net als strandballen overigens, als je ze nog niet opgeblazen hebt. De vlakzeefdruk techniek leent zich dus voor veel meer producten dan je in eerste instantie zou denken. En doordat je met deze techniek een print in meerdere kleuren kunt maken kun je heel creatief zijn qua ontwerp. Het enige wat niet mogelijk is is een kleurverloopje. Vlakzeefdruk is namelijk een vorm van zeefdruk, en daarbij kun je alleen hele kleurvlakken met dezelfde kleur drukken. Desnoods over elkaar heen, maar niet met een kleurverloopje erin.

Bedrukken, verpakken en verzenden

Het fijne aan VK print is dat ze niet alleen het gehele drukproces voor je uit handen kunnen nemen, maar ook het verpakken en verzenden van al deze items. Stel dat ze ze allemaal eerst naar jouw bedrijfslocatie sturen, en jij ze vervolgens stuk voor stuk moet gaan verpakken, adresseren en weer wegstuurt… Dat kost natuurlijk onnodig veel tijd, zeker als je zelf niet de ruimte en de middelen hebt om het op die manier te verpakken en verzenden. Daarom bieden ze bij VK print ook een uitgebreide verzendservice aan. Je kunt dan de producten eerst laten bedrukken met een van de gebruikte technieken, zoals vlakzeefdruk, tampondruk of rondzeefdruk, en deze items daarna direct per stuk laten verpakken en verzenden. Je kunt ze zowel individueel laten verzenden als in pakketten met meerdere stuks, bijvoorbeeld voor je verkooppunten. Er is dus veel mogelijk op dat gebied, waardoor jij je niet meer druk hoeft te maken over het gehele verzendproces van alle items die je bij hen laat bedrukken. Benieuwd naar deze all-in service? Neem dan snel contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. 


Comments are closed.