Forumplein

Voor al uw incasso zaken kunt u vanaf nu op ons rekenen

Home  >>  Financiën en Verzekeringen  >>  Voor al uw incasso zaken kunt u vanaf nu op ons rekenen

Wij zijn een online incassobureau. Het is eigenlijk in de eerste plaats te hopen dat u als bedrijf nooit iemand op zijn incasso hoeft aan te spreken. In een ideale wereld, in een utopie bestaan er geen wanbetalers. Maar de realiteit is compleet anders. Dat men soms niet aan zijn incasso kan voldoen kan te maken hebben met tal van redenen. Men kan werkloos zijn geworden, failliet zijn gegaan maar het ook simpelweg vergeten of niet willen betalen. U hebt dan iemand, of beter gezegd: een bedrijf nodig dat u kan helpen bij deze incasso. En dat is waar wij om de hoek kijken. Wilt u hier eens wat meer over weten? Kijk dan even bij Credifin Nederland. Want op het gebied van incasso staan wij voor u klaar. U bent de crediteur, de wanbetaler is de debiteur en die gaan wij voor u aanspreken op zijn of haar gedrag. En daarbij laten we geen enkel middel onbenut. Het enige dat we niet doen is langsgaan. In die zin werken we niet als een deurwaarder. En dat geeft ons dan ook een onprettig gevoel. Het is niet leuk voor een wanbetaler als er opeens iemand op de stoep staat die half intimiderend meedeelt dat er nog betaald moet worden. Daarom gebruiken wij moderne technieken en luisteren we tevens naar de verhalen van diegene die achterloopt met zijn of haar betalingen.

Krijgt u te maken met wanbetalers dan achterhalen we het incasso

Natuurlijk blijft het in de meeste gevallen een feit dat de incasso gedaan moet worden. Men zit er door een contract aan vast of heeft dit mondeling ooit toegezegd. U wilt als bedrijf of dienstverlener niet de dupe worden van het gedrag van een debiteur. Het kan u op de lange termijn ook heel wat geld kosten, zeker als dit op grote schaal voorkomt. Daarom moet u soms hard optreden maar dat is niet voor iedereen weggelegd. We zorgen ervoor dat de incasso snel geregeld gaat worden omdat we de kennis hebben en de sociale vaardigheden om die persoon er op aan te spreken. Mogelijkheden die we tot ons beschikking hebben zijn:

  • Het versturen van een aangetekende brief,
  • Een aangetekende e-mail,
  • En een aangetekende SMS,
  • Al deze opties bevatten een directe link naar iDEAL zodat ze direct kunnen betalen.

Daarnaast gaan we actief op zoek naar de wanbetaler door continu met diegene te bellen, net zolang tot er aan de incasso is voldaan. Natuurlijk luisteren we naar zijn verhaal en laten we het u weten wat de beweegredenen zijn. Soms zijn er namelijk goede redenen en als u mild bent gestemd, dan kunt u aan een uitstel of zelfs kwijtschelding denken. Is dat helemaal niet het geval? Dan treden we juist strenger voor u op.

Laat uw klanten tijdig betalen, anders zijn de rapen gaar

Laat ons uw belangen behartigen, dan gaat het met de incasso in de toekomst zeker goedkomen. U krijgt het geld waar u simpelweg recht op hebt binnen de tijd die hier voor staat. Eigenlijk doen we de wanbetalers er impliciet ook een plezier mee omdat de schulden en de rentes niet oplopen en ze dus met terugwerkende kracht hopelijk inzien dat ze goedkoper uit zijn als ze op tijd betalen! Hebt u hier nog verder vragen over of wilt u graag weten wat u dit gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor door een e-mail te sturen of even te bellen. U kunt ons voor eenmalige klussen inhuren maar ook als u last hebt van vele debiteurs. En lukt het ons niet? Dan zijn er geen verdere kosten aan verbonden.


Comments are closed.