Forumplein

Via deze site werd mijn webshop door een perfect webdesign bureau uitgevoerd

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Via deze site werd mijn webshop door een perfect webdesign bureau uitgevoerd

Via deze site werd mijn webshop door een perfect webdesign bureau uitgevoerdNa jaren stug een online aanwezigheid af te houden, moest ik er onlangs toch maar aan geloven. Mijn winkel voor kerstballen loopt over het algemeen heel goed – beter in december, wat minder in augustus, zoals wel te begrijpen valt. Maar met alleen een fysieke winkel kon ik de concurrentie niet meer bijbenen. Links en rechts werd ik ingehaald door grote spelers op het internet. Daarom besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar iemand die voor mijn webshop het perfecte webdesign zou kunnen maken. Dat bleek echter makkelijker gezegd dan gedaan. Zoals u uit het bovenstaande wellicht al kon destilleren, ben ik niet echt thuis in de internetwereld. Het lukte me maar niet om de juiste kandidaat te vinden die mijn webshop van mooi webdesign kon voorzien. Ik wilde het uiteindelijk maar gewoon opgeven, de handdoek in de ring gooien, zo moeilijk vond ik het. Maar gelukkig heb ik dat niet gedaan en heb ik volgehouden. Na wat rond gezocht te hebben op het internet, kwam ik via de zoekmachine Google terecht op de website van Webdesignkaart. Zoals de naam al een beetje aangeeft is deze website te vinden op webdesignkaart.nl. Ik vond dit gelijk een prettige en mooie site. Het is namelijk zo dat op deze website een heel overzichtelijk filmpje wordt getoond hoe dit bedrijf te werk gaat in de wereld van webshop en webdesign. Ik kan u zeer aanraden dit filmpje eens te gaan bekijken. Ik was zo blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan, dat ik graag een positieve recensie wilde schrijven. In het navolgende deel ik dan ook mijn ervaringen op het pad van webshop en webdesign.

Dit bedrijf kent de wereld van webshop en webdesign van A tot Z en hier kon ik mijn voordeel mee doen

Ik had nogal wat eisen hoe mijn webshop qua webdesign eruit moest zien. Zo’n online winkel is toch een digitaal uithangbord, een visitekaartje op het internet. Daarom wilde ik graag een ontwerper met wie ik een klik had. Iemand met wie ik goed kon overleggen, die meedenkt. Iemand die met zijn of haar creatieve geest perfect aansluit op mijn meer praktische ingestelde ondernemersdrang. Het staat buiten kijf dat de kwaliteit hoog moest zijn. Niemand zit te wachten op een ontwerper die eigenlijk niet weet wat er moet gebeuren. En dan hebben we nog niet eens gehad over de kosten. Natuurlijk wilde ik ook niet de hoofdprijs betalen. Laat Webdesignkaart de wereld van webshop en webdesign nou uitstekend kennen. In hun netwerk bevinden zich meer dan 500 ontwerpers en webbouwers. Via hun systeem kon ik een aanvraag plaatsen voor een webdesign voor mijn webshop. Binnen no time had ik aanbiedingen van vijf verschillende ontwikkelaars binnen. Zo kwam ik dus meteen bij de juiste aanbieder voor de juiste prijs.

Een open en transparante manier van werken

Wat mij verder is bijgebleven van dit proces is de manier van werken van Webdesignkaart. Zo geven ze een eerlijk overzicht van de gemiddelde kosten, die u dus kunt afzetten tegen de aanbiedingen die u krijgt. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de locatie en regio. En toen ik na het zien van het filmpje toch nog vragen had, kon ik die gelijk stellen. Contact opnemen kon ik door een e-mail te sturen of via de website. Mijn online winkel loopt nu als een tierelier! Voor mij is het duidelijk: bij Webdesignkaart bent u zeker van:

  • De juiste accreditaties
  • Communicatieve en open manier van werken
  • Groot netwerk
  • Echt kijk op de zaak

Comments are closed.