Forumplein

Vergroot uw woongenot met een serre aanbouw

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Vergroot uw woongenot met een serre aanbouw

Hebt u een koopwoning? Hebt u wat geld opgespaard en zou u dat geld graag op een goede manier willen investeren in uw eigen huis? Dan kan een serre aanbouw een slimme investering zijn. Natuurlijk maakt u deze niet hoofdzakelijk omdat de waarde van uw huis zal stijgen, maar voor het woongenot. Want dankzij een serre aanbouw kunt u als het ware “overdekt buiten zitten”. Want een serre is een uitbouw van uw woonkamer, geheel overkoepelt door ramen die u kunt blinderen en kunt openen. Uw leefomgeving wordt vergroot en u kunt bijvoorbeeld in de ochtend genieten van een ontbijtje en uw krantje terwijl de waterige zon zijn best doet om warmte te genereren. Mocht het wat warmer worden dan kunt u de deur van de serre aanbouw openzetten of enkele ramen openen. En is het te warm? Neem dan plaats in uw voor- of achtertuin en vergeet niet om onder een terrasoverkapping of parasol plaats te nemen. U kunt zowel een serre aanbouw als een terrasoverkapping door Ter Huurne BV laten bouwen, geheel op maat en van het materiaal dat u hebt uitgekozen. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u benieuwd wat we qua serre aanbouw kunnen realiseren? Kijk dan snel op terhuurnebv.nl en kies voor onze vier seizoenen serres.

Is een serre aanbouw iets voor u?

U wilt natuurlijk dat de serre aanbouw geheel aan uw wensen voldoet. Daarom nodigen we u graag uit om in onze showroom in Haaksbergen de opties door te nemen. U vindt er diverse voorbeelden zoals de serre met een plat dak waarin een lichtstraat wordt gebouwd. Hebt u liever een lessenaardak of een plat dak met een knik er in? Natuurlijk kunt u ook de serre aanbouw met een zadeldak overwegen. Maakt u van te voren een afspraak? Dan staat de koffie voor u klaar en gaan we samen met u brainstormen over de beste serre aanbouw optie voor uw huis. Vervolgens komen we bij u langs om alles op te meten. Nadat u akkoord bent gegaan met de vrijblijvende offerte kunnen we de bouw inplannen. Al met al betekent dit dat u al over een maandje kunt genieten van de serre aanbouw. Het materiaal dat wij gebruiken is hoofdzakelijk het sterke en lichte aluminium. Daar maken we in onze eigen fabriek de constructies van voor onder andere de serres, lichtstraten en carports. Het glaswerk is natuurlijk het uiterst stevige veiligheidsglas dat de ergste stormen en regenbuien weerstaat. Onze bouwmaterialen kunnen bewerkt worden met een coating en een RAL kleur naar wens. U hebt aldus nog heel wat uit te zoeken. Bent u daarom op zoek naar inspiratie? Kijkt u dan op onze website naar de vele foto’s van reeds afgeronde projecten of komt u eens langs bij ons in de showroom.

Hebt u weleens een lichtstraat of carport overwogen?

Naast het feit dat wij puike serres bouwen, hebt u nog vele andere mogelijkheden. Ook deze uitbreidingen kunt u op de site en in Haaksbergen aanschouwen. Denk aan onder andere:

  • Lichtstraten en carports,
  • Terrasoverkappingen en balkonbeglazing,
  • Tuinkamers en windschermen.

Mocht u prangende vragen hebben dan hoeft u niet helemaal af te reizen naar Twente. Telefonisch, per mail en het online contactformulier kunt u onze klantenservice snel aanspreken. Met meer dan 43 jaar ervaring krijgt u van Ter Huurne topkwaliteit van eigen makelij. We werken niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland en België leveren we producten af voor hoofdzakelijk particuliere aanvragen. Volg ons via de sociale media en vergeet niet om ons bedrijf te beoordelen als u met ons in zee bent gegaan. Lees meer..


Comments are closed.