Forumplein

Verander eens van toiletbril!

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Verander eens van toiletbril!

U wilt wellicht om de zoveel jaar uw toiletruimte verfrissen. Een nieuw kleurtje, wat leuke versieringen en misschien wel een nieuwe toiletpot. Ook de wc bril mag u dan niet vervangen. Bent u net verhuisd en is dat de reden dat u een nieuwe toiletbril zoekt omdat de huidige vies is of gewoonweg heel erg saai? Koop dan een vrolijke, stoere, uitdagende of juist een sobere toiletbril met een toch een verrassend design online. En wel door even rond te kijken op detoseats.nl. We zijn een online webwinkel en speciaalzaak en hebben diverse modieuze en hippe brillen standaard op voorraad. Wij werken trouwens erg hard aan dit assortiment en zorgen ervoor dat u blijvend kunt profiteren van de huidige trends. Wist u dat u minstens 1 jaar in uw leven doorbrengt op het toilet? Het is dan niet meer dan logisch dat deze kamer ook wat liefde verdiend. U wilt u er op uw gemak uw behoefte kunnen doen in een gesloten omgeving waar u zich prettig in voelt. En dat moet ook zo aanvoelen voor de andere bewoners en de gasten die op deze toiletbril plaatsnemen. Een toiletbril moet er niet alleen leuk uitzien, het moet de tand des tijds moeiteloos doorstaan terwijl u het tegelijkertijd eenvoudig schoon kunt maken. Dit zijn allemaal redenen om snel even op onze website te kijken want u krijgt bij ons waar voor uw geld.

Een toiletbril kunt u ook prima cadeau geven

Alle huidige modellen kunt u nu bekijken op de website. Het zijn universele brillen en dat wil zeggen dat ze op vrijwel ieder toilet te monteren zijn. U kunt het instructiefilmpje direct online bekijken maar u mag ook even contact met ons opnemen als u daar verder nog vragen over hebt. Wat bieden we naast een toiletbril nog meer aan qua service?

  • Ten eerste worden alle bestellingen standaard binnen 48 uur bezorgd, ongeacht de dag of tijdstip van de bestelling,
  • Bent u niet tevreden over het product of is er sprake van een beschadiging? Dan krijgt u uw geld terug of een ander product toegestuurd. Het is overigens wel noodzakelijk dat u dat binnen 14 dagen doet,
  • U kunt direct online bestellen door uw gegevens in te voeren en door veilig te betalen met behulp van een online betaalservice. U kunt daarbij denken aan PayPal, iDEAL of door te betalen met uw creditcard,
  • En ten slotte krijgt u van ons ruime garanties op alle producten.

U kunt er direct meerder bestellen zodat u de verzendkosten zo laag mogelijk kunt houden. Handig als u ook van toiletbril wilt veranderen op de wc in de badkamer. Gaan vrienden binnenkort verhuizen en zoekt u nog een leuk en origineel cadeautje? Dan zal een toiletbril uit onze collectie vast en zeker hoge ogen opgooien. Ze moeten aanvankelijk vast en zeker lachen vanwege uw creativiteit maar ze zullen toch ook moeten toegeven dat deze toiletbril als geroepen komt.

Het monteren van deze bril is een koud kunstje

U kunt ons telefonisch, per mail en via de sociale media contacteren als u nog met vragen zit. Mocht u nog even de kat uit de boom willen kijken dan kunt u de diverse brillen ook op een interactieve manier bekijken. Want naast de foto’s kunt u er filmpjes van zien die u de toiletbril in 360 graden tonen. Na de aankoop kunt u de toiletbril een beoordeling geven. Hoe is het zitcomfort? Wat vindt u van de afbeelding? En hoe was onze service? Geef een aantal sterren aan Deto Seats van 1 tot en met 5, daar zult u ons absoluut mee helpen.


Comments are closed.