Forumplein

Uw boodschappentas bedrukken? Laat het aan ons over

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Uw boodschappentas bedrukken? Laat het aan ons over

Wilt u graag uw boodschappentas laten bedrukken? Dan kunt u contact opnemen met ons: jmpromotions.nl. Het is een fluitje van een cent om uw boodschappentas te bedrukken door JM Promotions. Sterker nog, we bedrukken continu diverse relatiegeschenken en reclamemateriaal. We bedoelen dan ook niet dat u een boodschappentas laat bedrukken met uw eigen initialen of een persoonlijke tekening. Niets van dat al: wij bedrukken in één keer vele tassen voor u. U begrijpt het hopelijk al: we kunnen de gehele productie van dergelijk reclamemateriaal uit handen nemen. U kunt op reguliere basis bij ons bestellen tegen scherpe kortingen. We denken bijvoorbeeld aan:

  • Supermarkten,
  • Bouwmarkten,
  • En meubelboulevards.

U hebt hoe dan ook dergelijke tassen nodig. We maken ze van stevig plastic zodat een lange levensduur wordt gegarandeerd. We kunnen een boodschappentas bedrukken ongeacht de grote. U vindt op onze website onder het kopje “Boodschappentas” de diverse varianten die we op dit moment aanbieden. Zo hebben we de normale goedkope tas. Wilt u liever een luxe variant om bijvoorbeeld weg te geven? Kies dan voor een tas met een rits of een specifieke tas zoals u die in supermarkten tegenkomt. Hebt u een bouwmarkt en wilt u daarom een grote robuuste boodschappentas bedrukken? Dan hebben we de zogenaamde “grote boodschappentas”. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden.

Het boodschappentas bedrukken is voor ons een eitje

Binnen de hierboven genoemde categorieën hebt u nog een keur aan verschillende formaten. Neem bijvoorbeeld de grote boodschappentas. Die hebben we in de “Ikea-variant”, de “Turkentas” en in eigen formaat. Dat geldt overigens voor vrijwel alle producten die u bij ons kunt kopen want wij zijn van alle markten thuis. Niet alleen kunt u een boodschappentas laten bedrukken, ook allerlei ander reclamemateriaal en relatiegeschenken zoals pennen, ballen, hoesjes en ga zo maar door bedrukken we naar uw wens. Maar dan moeten we wel weten wat uw wensen zijn. Schroom daarom niet langer maar klim in de pen en schrijf ons een uitvoerige e-mail. U kunt er voor kiezen om een groot logo op de boodschappentas te bedrukken. Dan is het herkenbaar vanaf grote afstand. Dat betekent wel dat u natuurlijk een herkenbaar logo moet hebben. Als uw winkelketen wijdverspreid bekend is, dan is dat zeker een goede optie. Om helemaal zeker van uw zaak te zijn is het geen gek idee om er in ieder geval uw bedrijfsnaam bij af te drukken. En als u dat nog niet afdoende vindt dan kunt u tevens uw adres, websitenaam en/of slogan er op af laten drukken.

Vraag van te voren een offerte aan

Wilt u graag dat we u van advies voorzien? Bel ons dan even op. Aan de hand van uw bedrijfsgegevens weten wij welke relatiegeschenken en materialen het beste voor uw bedrijf zijn. Als supermarkt is het bijvoorbeeld verstandig om een boodschappentas te bedrukken. Geef deze tassen weg bij speciale gelegenheden zoals acties of als cadeau in het kerstpakket van uw werknemers. Vraag er een mooi bedrag voor en leg ze neer bij de kassa’s. Reken er maar op dat er gretig aftrek zal plaatsvinden en dat het niet lang duurt voordat u een nieuwe bestelling gaat maken. Wellicht kunt u uw bestelling combineren met andere reclamematerialen zoals billboards. Wist u dat we bijvoorbeeld ook handige verrijdbare displays leveren? Uiteraard kunnen we al uw gegevens hierop kwijt. Met deze displays kunt u tijdelijke reclamekoppen bouwen in uw winkel. We leveren al boodschappentassen vanaf 1000 stuks. Het zal u trouwens verbazen hoe snel u daar vanaf bent dus koop direct een aantal colli!


Comments are closed.