Forumplein

U kunt niet vroeg genoeg beginnen met een Lyme behandeling

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  U kunt niet vroeg genoeg beginnen met een Lyme behandeling

Hebt u de ziekte van Lyme? De behandeling voor deze ziekte varieert nogal. Er zijn diverse vormen omdat het niet duidelijk is hoe u van deze gevaarlijke ziekte af moet komen. De Lyme behandeling die wij van www.ziekte-van-lyme.nl toepassen heet de “biofotonenbehandeling”. Voor zowel een Lyme behandeling bij mensen met de vroege variant, als mensen met de chronische variant bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Maar als u deze ziekte krijgt dan kunt u er weinig aan doen. Een teek kan zich nestelen op een plek die u niet ziet, ook niet als u doucht. Als u de teek geruime tijd laat zitten dan kan het al te laat zijn. Sommige mensen laten de kop in de huid achter en ook dat kan voor infectie zorgen. Gebruik daarom altijd een speciale tekenpincet voor het verwijderen van de teek. Begint uw huid op te zwollen, krijgt u veel jeuk en spierpijn en bent u vaak vermoeid? Ga dan snel naar de huisarts want dan zal een Lyme behandeling waarschijnlijk noodzakelijk zijn. Als u er vroeg bij bent dan is het prima te behandelen met een antibioticum. Maar het moge nu wel duidelijk zijn dat er velen zijn die hier veel te laat achter komen. En dan wordt de ziekte chronisch. Het kan zelfs vele jaren aanhouden ook al komt het misschien in golven. Het zal uw leven totaal overhoop gooien en dat mag uiteraard nooit gebeuren.

Na een Lyme behandeling voelt u zich snel beter

Een Lyme behandeling met onze techniek is zeer effectief. De meeste mensen zullen al na een aantal keer resultaat merken. Voordat we van start kunnen gaan met de daadwerkelijke Lyme behandeling moet uw weerstand flink omhoog. Die wordt ernstig verzwakt door de veroorzaker van deze ziekte: de Borrelia bacterie. Voordat de biofotonen kunnen worden toegepast moet u daarom een strikt dieet volgen, veel voedingssupplementen gebruiken en misschien een antibioticakuur volgen. Pas dan kan de Lyme behandeling van start gaan. Het hangt van de weerstand en hardnekkigheid van de ziekte af hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het kan behoorlijk uiteenlopen: ergens tussen de 15 en de 50 behandelingen. Bent u bang dat u misschien de ziekte van Lyme hebt? Dan kunt u via onze website een gratis test doen. Uit die test kunt u al behoorlijk wat aflezen. Als het resultaat positief is dan moet u zo spoedig mogelijk naar uw huisarts! En uiteraard kunt u direct contact met ons opnemen voor een intakegesprek. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina dus schroom niet maar bel ons gerust even op.

We kunnen u genezen van de ziekte van Lyme

Dankzij onze Lyme behandeling zult u zich hopelijk snel weer een stuk fitter voelen. Des te langer u wacht met het behandelen, des te moeilijker genezing wordt. Ook de diagnostisering is vele malen moeilijker als u al te maken hebt met de chronische variant omdat diverse symptomen ook andere ziektes kunnen impliceren. Het is een goed idee om u na een tekenbeet door de huisarts te laten controleren. Een bloedonderzoek kan al snel uitwijzen hoe het er voor staat. Overigens willen we u niet afschrikken maar toch draagt 1 op de 5 teken deze bacterie met zich mee. Een ander gevaar is tekenencephalitus. Dat is een virus dat diverse tekensoorten met zich meedragen. Sinds 2016 komt deze teek ook in Nederland voor. Het kan hersenontsteking of hersenvliesontsteking veroorzaken. Als u vaak in deze landen reist dan kunt u zich hiervoor tegen inenten. En vergeet niet een spuitbus Deet mee te nemen.


Comments are closed.