Forumplein

Stijlvolle herenpantoffels

Home  >>  Mode en Kleding  >>  Stijlvolle herenpantoffels

shepherd-pantoffels - herenpantoffelsWetenschappelijk is bewezen dat vrouwen vaker last hebben koude handen en voeten dan mannen, de temperatuur ligt bij die lichaamsdelen gewoon wat lager bij dames. Maar dat betekent natuurlijk niet dat u als man nooit eens last heeft van koude voeten en dat u niet graag herenpantoffels zou dragen om dit op te lossen. Het probleem is alleen dat er in de meeste winkels vooral damespantoffels te vinden zijn. Gezien het feit dat vrouwen dit schoeisel vaker dragen is het wel begrijpelijk, maar dat neemt niet weg dat het voor u vervelend is dat er weinig te kiezen valt. Vaak zijn er alleen maar heel lompe herenpantoffels te krijgen of van die ‘grappige’ modellen. Wilt u daar liever ook niet in gezien worden? Dan kan het lijken dat u geen andere keus hebt om maar uw schoenen aan te trekken als u toch koude voeten krijgt. Maar gelukkig is dat niet nodig, er is namelijk ook een merk dat wel heel mooie herenpantoffels maakt, namelijk het Zweedse merk Shepherd. Hun pantoffels zien er stijlvol uit en bieden bovendien veel warmte. Dat maakt ze tot een uitstekende keus voor iedere man die ook af en toe graag eens een pantoffel aan zijn voet trekt.

Herenpantoffels met schapenwollen voering

Wat maakt de herenpantoffels van Shepherd nu tot zo’n goede keus? In de eerste plaats natuurlijk omdat ze er gewoon heel mooi uitzien. Ze zijn gemaakt van leer of suède en hebben een schapenwollen voering. Deze materialen zorgen ervoor dat het geheel er gewoon heel stijlvol en stoer uitziet. Daarnaast zijn het natuurlijk materiaalsoorten die heel erg soepel zijn en zich goed aanpassen aan je voet. Dat betekent dat ze heel erg comfortabel zitten en fijn aanvoelen aan de voet. De wollen voering zorgen er tot slot voor dat deze herenpantoffels ook echt aangenaam warm zijn. Vaak wordt gedacht dat wol kriebelt, maar dat is in dit geval absoluut niet zo. Het is gewoon heerlijk zacht en het is bovendien een materiaal dat snel voor veel warmte zorgt. Wist je bovendien dat natuurlijke materialen als leer en wol voorkomen dat er vervelende geurtjes ontstaan? Je hoeft dus niet bang te zijn dat als jij je pantoffels uittrekt, er een enorme zweetvlucht vrij komt. Deze herenpantoffels zijn ook nog eens van een zeer sterke kwaliteit, waardoor ze een lange levensduur hebben en jij er dus jaren van kunt genieten.

Voordelen van Shepherd pantoffels

Kies jij voor herenpantoffels van Shepherd, dan kies je dus voor:

  • pantoffels die niet alleen veel warmte geven, maar er ook mooi uitzien
  • natuurlijke materialen, die de vorming van nare geurtjes tegen gaan
  • hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur

Goed om te weten is ook dat de pantoffels van dit merk in veel gevallen uitgerust zijn met een dikke stevige zool. Deze zorgt ervoor dat je ook warme voeten houdt als de ondergrond erg koud is en is bovendien zo sterk dat je er gerust een paar passen mee buiten de deur kunt zetten zonder dat ze meteen beschadigd raken. Naast herenpantoffels vind je in het assortiment van dit merk ook een ruime keus aan pantoffels voor dames, kinderen en baby’s. Allemaal uiteraard uitgevoerd in natuurlijke materialen en met schapenwollen voering voor optimale warmte. Zou jij ook graag dergelijke sloffen willen kopen? Dan is Shepherd-pantoffels.nl een uitstekende keus. Hier vind je namelijk het grootste aanbod van dit merk in Nederland. De keus is dusdanig dat er voor iedereen wel wat te vinden is, wat voor stijl of model je ook zoekt. Als jij op zoek bent naar warme, stijlvolle herenpantoffels van een hoogwaardige kwaliteit, is Shepherd dus het juiste merk.


Comments are closed.