Forumplein

Stap over op payroll

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Stap over op payroll

Bij het runnen van een bedrijf komen heel veel zaken kijken. Een van de belangrijkste zaken waar u als ondernemer mee geconfronteerd wordt, is alle zaken rondom uw personeel. Vandaar dat wij van Repay HRM graag werk van u over willen nemen. Stap daarom vandaag nog over op Payroll. Wanneer u namelijk gebruikmaakt van Payroll kunt u zichzelf een hoop administratief werk uit handen nemen. Wij kunnen namelijk alles wat betreft ontslagprocedures, ziekteverzuimbegeleiding en alle overige verplichtingen die een werkgever jegens zijn personeel heeft, voor u regelen. Het is dan ook niet zonder reden dat steeds meer bedrijven gebruik zijn gaan maken van Payroll. De voordelen van overstappen op Payroll zijn dan ook groot. Waarschijnlijk is het u wel bekend dat de regelgeving omtrent het minimumloon vanaf dit jaar wederom is aangescherpt. Vanaf 1 januari hebben de mensen ouder dan drieëntwintig jaar met een fulltime dienstverband recht op € 1.551,60 bruto per maand. Als we dat vergelijken met het salaris dat zij in het jaar daarvoor verdienden, dan zien we dat er een stijging van €14,40 heeft plaatsgevonden. Deze stijging zien we ook terugkomen in het minimum jeugdloon. Het is namelijk zo dat het loon voor volwassenen gekoppeld is aan de lonen van de jeugd; stijgt het een dan heeft dat ook gevolgen voor de ander.

Met Payroll raakt u vele zorgen kwijt

Een andere vernieuwing die dit jaar door de Belastingdienst is ingezet, is het aanpakken van schijnconstructies. Het komt namelijk vaak voor dat werkgevers allerlei aftrekposten inzetten om het loon van hun werkgevers te verminderen. Dat pakt vaak zeer nadelig uit voor de jeugdige, en vaak onmondige, werknemer. Om dit tegen te gaan heeft de Belastingdienst besloten dat voortaan enkel belastingen en loonheffingen van het minimumloon mogen worden afgetrokken. Wanneer u besluit om gebruik te gaan maken van Payroll, dan hoeft u zich geen zorgen te maken om deze regelingen. Met Payroll worden u namelijk veel zorgen uit handen genomen. U kunt zich volledig richten op het runnen van uw bedrijf, wij van Repay HRM regelen via de Payroll alle financiële kwesties omtrent uw personeel. Het is al heel vaak gebleken dat dit veel efficiënter werkt dan wanneer bedrijven dit zelf moeten realiseren. Zeker wanneer u beseft dat de twee veranderingen die reeds besproken zijn, slechts twee van de vele wijzigingen zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ondernemers soms door de bomen het bos niet meer kunnen zien.

Stap vandaag nog over

Wanneer u overstapt op het gebruik van Payroll zult u merken dat u veel minder omkijken heeft naar de personeelszaken. Wij van Repay HRM kunnen u veel werk uit handen nemen. Bij ons werkt namelijk een groot team professionals die volledig op de hoogte zijn van de laatste regel- en wetgeving in Nederland omtrent personeelszaken. Zo weten wij van het naadje van de kous wanneer het gaat over de wijzigingen voor eigenrisicodragers WGA, de wijzigingen op het gebied van de autobelastingen, ook kent de ketenaansprakelijkheid voor loon voor ons geen enkel geheim meer. U zult merken dat Payroll vele voordelen op kan leveren. Kijk daarom vandaag nog even op onze website voor meer informatie over:

  • De diensten die wij u kunnen aanbieden
  • De tarieven die wij hiervoor hanteren
  • De contactgegevens van ons bedrijf

Aarzel dus niet langer meer en stap vandaag nog over op het gebruik van Payroll. Vele ondernemers gingen u reeds voor. Wij van Repay HRM verwelkomen u graag als klant, wij hebben een groot team van deskundige medewerkers voor u klaar staan die u graag willen helpen bij de personeelszaken. Kijk daarom vandaag nog even op onze website.


Comments are closed.