Forumplein

Spreek Engels als een gentleman of lady via een cursus Engels in Rotterdam

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Spreek Engels als een gentleman of lady via een cursus Engels in Rotterdam

In Nederland hebben we zoiets als het algemeen beschaafd Nederlands. Dit is de universele Nederlandse taal die als een deken over alle accenten, dialecten en verbasteringen heen ligt. Als je op een goede manier Nederlands wilt spreken, dan moet je je lokale accent en dialect als het ware overstijgen, zodat jouw taalbeheersing deel uitmaakt van het algemeen beschaafd Nederlands. Wat de Engelse taal betreft heb je natuurlijk ook zoiets als algemeen beschaafd Engels. Dit zou je het Engels van de Engelse gentleman of lady kunnen noemen. Als je zelf Engels gaat leren, dan beheers je het taal nog niet direct op dit niveau. Je accent zal nog behoorlijk Nederlands zijn en vaak hebben mensen eerdere een Amerikaans accent door alle tv-series en films die ze van jongs af aan kijken. Daarom is een cursus Engels in Rotterdam bij Masterclass English een goed idee. Via een dergelijke cursus Engels in Rotterdam, kun je je vaardigheden aanscherpen en zo leren om te spreken als een echte Brit. Het gaat hierbij niet alleen maar om het accent. Het is vooral ook zaak om foutloos te spreken en foutloos te schrijven. Je wilt de grammatica op de correcte wijze toepassen en dat betekent onder andere dat je de Nederlandse grammatica moet vergeten. Vaak zie je bij mensen die een Engels leren dat ze genoeg woorden kennen, maar deze nog steeds in een soort van Nederlandse volgorde zetten. Dat soort directe vertalingen doen je meteen door de mand vallen. Een goede taalbeheersing begint dan ook bij de basis. Je kunt nog zo’n mooi accent leren, maar zonder de basis val je onherroepelijk door de spreekwoordelijke mand. Alleen bij iemand die net zo matig is in de taalbeheersing zal het niet opvallen, maar in dat geval hoef je uiteraard geen Engels te spreken. Maar als je vaak in het buitenland bent of vaak met zakenrelaties in het Engels moet communiceren, dan is het zaak om je kennis op niveau te brengen. Dat kan via een cursus Engels in Rotterdam. Denk dus niet dat je middelbare school Engels voldoende is. Dat vormt namelijk slechts de meest rudimentaire basis. Vervolgens dien je voort te bouwen op deze basis via een cursus Engels in Rotterdam, zodat je je vaardigheden kunt perfectioneren. Pas dan zul je in staat zijn om het niveau van een Engelse gentleman te evenaren. Mocht je interesse hebben in een cursus Engels in Rotterdam, dan kun je terecht op de website van masterclassenglish.com.

Een cursus Engels in Rotterdam volg je op jouw manier

Iedereen leert anders en niet iedereen heeft evenveel tijd. Daarom kun je bij Masterclass English verschillende soorten cursussen Engels in Spreek Engels als een gentleman of lady via een cursus Engels in RotterdamRotterdam volgen. Zo kun je kiezen voor:

  • Privélessen
  • Groepslessen
  • Incompany cursussen
  • Lessen voor zakelijk Engels

Op de site zie je ook meteen wanneer de cursussen Engels in Rotterdam worden gegeven. Je kunt je via de site dan ook direct aanmelden. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor 1 van de avondcursussen.

De voordelen van masterclassenglish.com

Je profiteert bij Masterclass English van verschillende voordelen. Zo is er sprake van een uniek concept met de nodige Flexibiliteit. Op de site vind je een overzicht van alle voordelen. 


Comments are closed.