Forumplein

Sierbestrating aanleggen

Home  >>  ICT en Techniek  >>  Sierbestrating aanleggen

Tegenwoordig stellen we niet alleen hoge eisen aan onze woning maar ook aan onze tuin. Een grote toegevoegde waarde hierbij is fraaie sierbestrating aanleggen. Dit zal de voortuin, achtertuin en oprit een extra dimensie geven waardoor een huis niet alleen mooier oogt maar het ook een prachtig geheel zal vormen met elkaar. Een aanrader voor sierbestrating aanleggen is het bedrijf Pepels B.V. uit Urmond. Met hun ruim 30 jaar ervaring in sierbestrating aanleggen kennen ze de kneepjes van het vak en weten zij als geen ander welke sierbestrating het beste bij uw wensen zal passen. Samen met de opdrachtgever bekijken ze wat de wensen zijn qua kleur, materiaal, formaten en uitstraling. Zo wordt voor een terras meestal grote tegels aanbevolen om het geheel ruim te laten lijken. Ook sierbestrating leggen in het zogenaamde wildverband of heel strak door gebruik te maken van betonklinkers is mogelijk. Afhankelijk van de kleur stenen van uw woning kunt u kiezen om bij de bestrating voor dezelfde kleur te gaan maar ook een juist sterk afwijkende kleur of kleurenmix kan een prachtig resultaat opleveren. Pepels zal, in overleg met u, een voorstel aanleveren en deze naar alle tevredenheid uitvoeren. Zij werken niet alleen voor particulieren maar ook zakelijke klanten zijn van harte welkom. Bij een bedrijf is natuurlijk de eerste indruk vaak doorslaggevend of men er iets gaat kopen of niet. Een goede en verzorgde uitstraling kan hierin doorslaggevend zijn en daarbij kan sierbestrating zeer zeker helpen. Hobbelige en slecht bestrate parkeerplaatsen en entree zal menigeen weer acuut doen omdraaien en een bij elkaar geraapt zooitje stenen of klinkers doet een bedrijfspand al helemaal geen goed. Met de buitenkant van een pand kunt u al een heel goed visitekaartje afgeven en daar draagt de juiste, zorgvuldig aangelegde sierbestrating zeer zeker een steentje aan bij.

Sierbestrating aanleggen door Pepels B.V.

Pepels vindt het bij sierbestrating aanleggen belangrijk dat de basis goed is en daarom wordt het te bestraten gedeelte allereerst goed gefundeerd. Desgewenst kan ook het bestaande rioolwerk vervangen worden door nieuwe want zij leveren nog meer diensten. Hier volgt een opsomming waarmee ze u onder andere nog meer mee van dienst kunnen zijn:

  • Funderingssleuven graven
  • Zwembaden of bouwputten uitgraven (elk gewenst formaat)
  • Riolering vernieuwen, repareren of aanleggen
  • Kelderwanden waterdicht maken
  • Zuigtechniek
  • Funderingssleuven graven

Verder werken ze ook aan groenvoorziening en verhuren ze containers en verschillende machines met toebehoren.

Sierbestrating aanleggen uitbesteden

U kunt natuurlijk zelf de handen uit de mouwen steken en zelf aan de slag gaan met sierbestrating aanleggen. Maar waarom zou u dat doen terwijl Pepels.nl u dat moeilijke en lastige karwei uit handen kan nemen en dat voor een aantrekkelijke prijs. Als leek is het maar moeilijk om de juiste berekeningen te maken wat u nodig hebt qua materiaal. En zult u net zien: dan komt u tijdens het straten net een aantal stenen tekort en zijn die bij de leverancier niet meer voorradig. Het blijft dan altijd een doorn in het oog dat u het karwei af moet maken met een nét iets afwijkende kleur of formaat. Ook is gebruik van de juiste ondergrond en het waterpas leggen van essentieel belang. En vergeet de juiste afwatering niet van uw tuinpad of terras. U wilt toch niet dat na een fikse regenbui de hele boel blank komt te staan of het straatwerk al na korte tijd begint te verzakken waardoor er fikse gaten kunnen ontstaan met alle gevolgen van dien. Beter is het om deze klus uit besteden en het door een professional uit te laten voeren. Pepels B.V. is hiervoor het aangewezen bedrijf. Neem voor meer informatie over sierbestrating aanleggen vrijblijvend contact met hen op.


Comments are closed.