Forumplein

Schoonheid door een hovenier uit roosendaal

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Schoonheid door een hovenier uit roosendaal

Vaak doe ik mee met wedstrijden. Als klein meisje deed ik altijd mee met missverkiezingen. We trokken het hele land door en hebben denk ik wel in tien verschillende dorpen gewoond. Vaak won ik een verkiezing en mijn moeder was dan door het dolle heen. We zijn zelfs een paar keer naar Amerika gevlogen om daar mee te doen aan een missverkiezing maar daar was het toch wel wat moeilijker. Dit kwam omdat die schoonheidswedstrijden in Amerika veel populairder zijn in Nederland en er veel meer meisjes meedoen. Uiteindelijk wilde ik gaan studeren en had mijn moeder een andere hobby gevonden. Mijn moeder kocht voor ons een huis in Twente, grenzend aan de weilanden. Het was een prachtig huis met een nog mooiere tuin. Mijn moeder wilde echter dat de tuin wat opgeruimder zou worden, zodat deze bij mooi weer gebruikt kan worden als een extra ruimte van het huis. Ze ging op internet zoeken naar een hovenier uit roosendaal. Ik vond het raar dat ze per se een hovenier uit roosendaal wilde, maar ze vertelde mij dat ze als kind ook een hovenier uit roosendaal hadden en daar erg goede ervaringen mee heft gehad. Ik vond fascinerend te zien dat ze zo graag deze hovenier uit roosendaal weer wilde inschakelen voor deze klus. Mijn moeder wil altijd schoonheid en perfectie nastreven. Eerst zocht ze dat in mijn schoonheidswedstrijden en nu wil ze dat nastreven met haar tuin. Groot gelijk heeft ze, er is niets mooiers dan de natuur.

Geen opdracht te moeilijk voor de hovenier uit roosendaal

Via de website van Van Oorschot Hoveniers kwam mijn moeder in contact het bedrijf. Het was al heel wat jaren geleden dat zij in contact was geweest met hen, maar de service was nog altijd even goed. Wat mijn moeder, naast de goede service, erg aansprak waren de volgende zaken:

  • Hulp bij tuinontwerp
  • Offerte helder
  • Correcte financiële afhandeling
  • Snelle uitvoering

Met snelle uitvoering wordt bedoeld dat ze niet langer dan nodig bezig zijn met de uitvoering van het project. Erg fijn is dat, want we hebben eens meegemaakt dat een aannemer die we in de hand hadden genomen voor een verbouwing plotseling op vakantie was en daarmee de verbouwing twee weken vertraging opliep. Enfin, mijn moeder had contact gezocht met de hovenier uit roosendaal en de plannen doorgesproken. Ze wilde dat het stuk tuin dat grenst aan het huis omringd zou worden met rozen. Mijn moeder is altijd al gek geweest op rozen en de hovenier uit roosendaal vertelde haar dat dat geen enkel probleem zou zijn.

Het kan vriezen, het kan dooien

De rozentuin was binnen een korte tijd gepland in onze tuin. Mijn moeder had in overleg met de hovenier uit roosendaal gekozen voor wat grotere rozenplanten, zodat je direct het gevoel hebt dat je in een rozentuin staat. Een vriendin van haar wilde namelijk ook een rozentuin maar begon met hele kleine plantjes. Pas na een jaar of vier waren de rozen eindelijk een beetje volgroeit. Nee, mijn moeder wilde direct resultaat. De hovenier uit roosendaal kwam aan met verschillende gekleurde rozenplanten, werkelijk een plaatje. Ook voor tuinadvies kunnen we terecht bij deze hovenier uit roosendaal. Het ging ons namelijk om de winter. Vroeger kwam het nog wel eens voor dat we onze bloemen niet goed hadden voorbereid op de winter, waardoor we in het voorjaar weer nieuwe planten moesten kopen. De hovenier uit roosendaal vertelde ons dat de rozen goed gesnoeid moeten worden in het najaar, zodat ze goed de winter kunnen doorkomen. Zo gezegd, zo gedaan en inderdaad toen het weer lente werd was de rozentuin weer in volle bloei.


Comments are closed.