Forumplein

Powerbanks bedrukken als ideaal relatiegeschenk of promotiemateriaal

Home  >>  ICT en Techniek  >>  Powerbanks bedrukken als ideaal relatiegeschenk of promotiemateriaal

usbstick-producent - Powerbanks bedrukkenDe nieuwe iPhone 7 is net uit en ook de Samsung S7 is inmiddels op de markt. Nieuwe telefoons met meer functies en meer vermogen. Dit betekent echter wel dat ze ook meer energie vragen. Hoewel de batterijen ook steeds beter worden is het toch lastig om een smartphone voor meer dan een dag van energie te voorzien. Het is ook zo dat als je de telefoon niet gebruikt, dan kun je lang met de batterij, maar als je al die nieuwe functies gebruikt, dan slurpt dat natuurlijk energie. Dit geldt overigens net zo goed voor de tablets. Deze worden ook steeds beter en geavanceerder en slurpen dus ook steeds meer energie. Dat betekent dat je je telefoon en tablet vaak moet opladen en vaak is de telefoon leeg op het moment dat er geen stopcontact in de buurt is, of als je de lader gewoon niet bij je hebt. Powerbanks zijn daarom een echte uitkomst. Eem powerbank kun je opladen met zonne-energie. De powerbank kan die energie vervolgens transporteren naar je telefoon. Dit betekent dat je altijd overal kunt laden als de zon schijnt zonder dat je daarvoor een stopcontact nodig hebt. Daarnaast kan de powerbank de zonne-energie opslaan. Op deze manier kun je laden als de zon schijnt en als je batterij dan leeg gaat, dan kun je de powerbank direct inzetten om je telefoon weer op te laden. Dat is natuurlijk wel zo handig met al die energie slurpende machines. Daarnaast is het ook een energiezuinige en milieuvriendelijke manier om je apparatuur op te laden. Powerbanks zijn dan ook altijd goed om te hebben. Iedereen heeft immers in ieder geval een smartphone en iedereen heeft altijd problemen met een lege batterij. Dus powerbanks werken altijd als relatiegeschenk. Je geeft mensen immers iets wat ze nodig hebben en kunnen gebruiken. Daarom is het slim om powerbanks te bedrukken. De powerbanks kun je op deze manier voorzien van een bedrijfslogo of eventueel de naam van je bedrijf. Vervolgens geef je ze weg als relatiegeschenk. Het is een origineel cadeau aangezien powerbanks nog relatief nieuw zijn en dus zal je mensen er altijd blij mee maken. Je kunt powerbanks ook bedrukken met het doel om ze te gebruiken als promotiemateriaal. Het is een ideale manier om positieve associaties richting je bedrijf ontwikkelen als je powerbanks gaat bedrukken.

Powerbanks bedrukken doe je via usb-stick.nl

Als je powerbanks wilt bedrukken voor promotiedoeleinden of voor relatiegeschenken, dan kun je dit realiseren via de bovenstaande website. Hier kun je powerbanks laten bedrukken, maar ook usb sticks en keycords. Het bedrukken van usb sticks was vroeger net zo effectief als het bedrukken van powerbanks nu. Usb sticks waren immers ook nieuw, maar tegenwoordig worden ze minder gebruikt. Powerbanks bedrukken is wat dat betreft effectiever als je een origineel relatiegeschenk weg wilt geven. Daarnaast het ook een stuk mooier om powerbanks te bedrukken, want deze powerbanks hebben een mooie groot en vlak oppervlak dat perfect te versieren is met een bedrijfslogo.

De verschillende opties met betrekking tot powerbanks bedrukken

Als je powerbanks wilt bedrukken dan heb je natuurlijk verschillende opties. Hierbij kun je denken aan:

  • Tot en met 4 kleuren PMS bedrukking
  • Full-colour bedrukking
  • Gravure in metalen en houten powerbanks
  • Aanleveren van het logo in EPS of AI bestand op 300 DPI
  • Persoonlijk advies van de accountmanagers
  • Digitale proefdruk ter goedkeuring van het logo
  • Gegarandeerde levering binnen 3 weken
  • Spoedorder mogelijk binnen 24 uur

Dit maakt het bedrukken van powerbanks natuurlijk extra aantrekkelijk. Dus als je indruk wil maken met een mooi relatiegeschenk, kijk dan snel op usbstick-producent.nl.


Comments are closed.