Forumplein

Nu ook particuliere auto lease mogelijk

Home  >>  Auto's en Motoren  >>  Nu ook particuliere auto lease mogelijk

Het leasen van een auto was voor lange tijd alleen op de zakelijke markt mogelijk en hier werd door veel ondernemers dankbaar gebruikt van gemaakt. Het is een van de eenvoudigste manieren om een auto voor de deur te hebben staan, maar niet in een keer een hoog bedrag hiervoor te hoeven neerleggen of een lening te moeten afsluiten. Het hebben van een auto heeft uiteenlopende voordelen. Het is ineens een stuk gemakkelijker om overal naartoe te komen. Als ondernemer is dat natuurlijk fijn, omdat je regelmatig klanten zult moeten bezoeken of omdat je bijvoorbeeld naar een evenement toe moet. Met een auto ben je toch een stuk flexibeler dan wanneer je afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Maar dit geldt niet alleen voor ondernemers en bedrijven. Ook particulieren kunnen een auto lease goed gebruiken. Het is een stuk goedkoper dan een auto kopen en omdat jij niet de eigenaar van de auto bent, maar de leasemaatschappij heb je nog meer voordelen waar je gebruik van kunt maken. Wil jij een auto lease afsluiten als particulier? Dan ben je hiervoor bij het bedrijf Bennie Wilmink aan het juiste adres.

  • Almelo
  • Azelo
  • Enschede

Dit zijn de drie plaatsen in Nederland waar je terecht kunt voor een vestiging van Bennie Wilmink. Hier hebben ze verschillende wagen staan waar jij een auto lease voor kunt afsluiten.

De voordelen van een auto lease

Of je nu particulier of zakelijk een auto lease afsluit, het is inmiddels de manier om een auto voor de deur te hebben staan. Bij Bennie Wilmink hebben ze daarnaast regelmatig acties waar je ook gebruik van kunt maken, wat erg voordelig kan zijn! Verschillende automerken hebben de mogelijkheid van een private auto lease.

  • Citroën
  • Mitsubishi
  • Suzuki
  • DS

Van deze automerken hebben ze bij Bennie Wilmink verschillende modellen staan die jij voor de private auto lease kunt gebruiken. De kosten hangen van een aantal dingen af en zijn dus moeilijk te specificeren hier. Het is bijvoorbeeld van belang hoe lang je het contract wilt aangaan. Hoe langer de periode is waar je een contract voor afsluit, hoe goedkoper het wordt. Het hangt er daarnaast ook vanaf welke auto je uitkiest. Ook dit zal bepalen hoe hoog de kosten van de private auto lease voor jou zullen worden. Wil jij graag weten wat de kosten zijn waar je rekening mee moet houden? Vraag dan een offerte aan via de website van Bennie Wilmink of neem contact op met een van de medewerkers. Zij kunnen je dan meer vertellen hierover.

Jouw auto lease afsluiten

Voor het afsluiten van een auto lease contract bij Bennie Wilmink hoef je maar een aantal dingen te doen. We raden je aan om in eerste instantie eens een kijkje te nemen op de website of langs te komen bij een van de vestigingen om te zien wat zij in de aanbieding hebben voor je. Weet jij al precies wat voor auto je wilt? Dan maakt dat het een stuk makkelijker, maar je kunt je natuurlijk ook eerst oriënteren op de mogelijkheden voordat je een beslissing maakt. De medewerkers van Bennie Wilmink kunnen je ook zeker adviseren op dit gebied. Het is bijvoorbeeld belangrijk met hoeveel personen je gebruik zult maken van de auto en hoe vaak je er de weg mee opgaat. Zij zullen je een aantal vragen stellen en aan de hand daarvan bepalen wat het beste voor jou zal werken. Vervolgens kun jij dan een offerte aanvragen. Ga je hiermee akkoord? Dan kun je de auto lease officieel maken en ermee van start gaan!  Lees meer….


Comments are closed.