Forumplein

Notariskantoor

Home  >>  Financiën en Verzekeringen  >>  Notariskantoor

ekonotaris - notariskantoor

Als er documenten of zaken officieel bekrachtigd moeten worden, dan gaat u daarvoor natuurlijk naar een notariskantoor. Het kan dan gaan om heel uiteenlopende zaken, zoals:

  • schenkingen vastleggen, zodat u belastingvrij kunt schenken
  • het starten van een eigen bedrijf
  • het fuseren van uw onderneming met een andere
  • het vastleggen van uw nalatenschap in een testament
  • opstellen van een samenlevingscontract tussen u en uw partner
  • de aankoop van een koopwoning

En er zijn natuurlijk nog wel meer zaken waarbij de hulp van een notaris noodzakelijk is om alles goed en officieel gedocumenteerd te krijgen. Nu klinkt het voor sommige zaken wat kil om daarvoor naar een notariskantoor te gaan, zoals het opstellen van uw testament of het aangaan van een samenlevingscontract. Maar feit is dat er op het moment van meningsverschillen tussen uw nabestaanden of tussen u en uw partner er gewoon officiële documentatie nodig is. Hebt u uw bezittingen verdeeld in uw testament en dit vastgelegd bij een notaris, dan kan hier geen ruzie meer om ontstaan, uw wens moet dan gewoon uitgevoerd worden. En blijven uw partner en u toch helaas niet bij elkaar, dan kunt u met de papieren die u bij het notariskantoor hebt vastgelegd uw bezit weer scheiden en weer uw eigen wegen gaan.

Notariskantoor kiezen

Als u bij u in de buurt op zoek gaat naar een notariskantoor, dan zult u er al snel achter komen dat u uit heel veel verschillende kantoren kunt kiezen. Hoe maakt u hieruit nu een keuze? U kunt dan kiezen voor een kantoor dat goed aangeschreven staat of u kunt in uw familie- of vriendenkring rondvragen met wie zij goede ervaringen hebben. Maar u kunt natuurlijk ook zelf op internet verschillende notariskantoren met elkaar vergelijken. Bent u op zoek naar een notariskantoor, dan is eKo Notaris misschien wel de juiste keus voor u. Zij zijn gevestigd in Zwijndrecht, maar werken door het hele land. Een verschil met andere notariskantoren is dat zij een grote focus hebben op duurzaamheid, wat uit hun naam al blijkt. Zij proberen bijvoorbeeld zo weinig mogelijk documenten uit te printen, om te voorkomen dat er onnodige stapels papier gebruikt worden. Wordt u klant bij hen, dan kan het dus zijn dat de nodige documenten u digitaal getoond worden in plaats van geprint. Maar duurzaamheid komt ook nog op een andere manier terug in hun bedrijfsvoering, zij proberen namelijk ook zo energiezuinig mogelijk te werken. Staat u zelf een groene leefstijl voor, dan past dit notariskantoor daar dus uitstekend bij.

Persoonlijk en langdurig

Een ander punt waarop dit notariskantoor het begrip duurzaam hanteert, is in de contacten met hun klanten. Zij willen duurzame, langdurige relaties met hen aangaan en hen begeleiden tijdens vele fases van hun leven. Zij denken met u mee en proberen u altijd van een zo goed mogelijk advies te voorzien en proberen te handelen naar de behoeftes die u hebt. Door de langdurige relaties die zij met hun klanten aangaan, weten zij ook goed wat er in hun levens speelt en daardoor kan dit notariskantoor als geen ander de verschillende zaken die spelen met elkaar verbinden en daar de beste oplossingen voor vinden. Zij staan bovendien altijd voor u klaar, niet alleen op het moment dat er een document getekend moet worden of er iets vastgelegd moet worden, maar ook als u even iets in wilt zien. Wilt u bijvoorbeeld uw testament nog eens nalezen om te kijken of de gegevens nog wel helemaal actueel zijn, dan kunt u daarvoor altijd bij hen terecht. Zoekt u een duurzaam notariskantoor waar ze persoonlijke contacten opbouwen met klanten, dan is eKo Notaris dus een goede keus!


Comments are closed.