Forumplein

Nolin

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Nolin

2

dec

Reclame is een belangrijke manier om de doelgroep te bereiken. Goede reclame creëren is echter vaak lastig en soms moeten hierbij professionals helpen om de kwaliteit hoog te houden. Echter kosten drukwerkspecialisten en andere reclame-experts veel geld, waarvoor vele stichtingen, organisaties en verenigingen geen budget hebben. Daarom bedacht Nolin het SponsorPublicatieConcept. Bij Nolin kunnen juist deze organisaties zonder budget volledig kosteloos hun publicaties laten realiseren, zodat de kwaliteit hoog blijft en u maximaal rendement uit uw reclame kunt halen.

De opdrachtgevers van Nolin

Bij Nolin komen veel stichtingen, organisaties en verenigingen die zelf geen of een zeer beperkt budget hebben om drukwerk te realiseren. Hoge kwaliteit is van groot belang om effectiviteit te garanderen. Zo kunt u zelf drukwerk ontwerpen en ontwikkelen, zonder resultaat, terwijl een expert hierbij meer naamsbekendheid en een beter imago voor uw organisatie, stichting of vereniging realiseert. Het is dan ook van groot belang om kennis te hebben van de doelgroep, de manieren waarop drukwerk gerealiseerd kan worden en de kwaliteit van het product hoog te houden.

Doordat de opdrachtgevers van Nolin vaak bestaan uit organisaties, stichtingen en verenigingen die afhankelijk zijn van vrijwilligers en donateurs, is naamsbekendheid van nog groter belang dan bij commerciële bedrijven. Drukwerk mag bij deze klanten dan ook zeker niet missen in de marketingmix en Nolin verzorgt dit voor de klanten volledig kosteloos.

Gratis kwaliteitsdrukwerk

Nolin is sinds 2000 actief in het realiseren van hoogwaardig drukwerk, waarbij verschillende experts actief zijn in het ontwerpen en realiseren van de publicaties. Drukwerk bij Nolin is daarnaast gratis voor de opdrachtgevers, doordat wij werken middels het SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat de medewerkers van Nolin voor u zoeken naar sponsoren die de publicatie financieel mogelijk maken. Deze sponsoren komen uit de omgeving waar u uw drukwerk wilt gaan verspreiden en krijgen in ruil voor een bijdrage een naamsvermelding in het drukwerk. Zo hebben wij al veel sponsoren bereid gevonden om mee te werken en kunnen de klanten van Nolin gratis gebruik maken van de vele voordelen die drukwerk biedt.

Nolin werkt niet alleen in de omgeving van Hoogezand, waar wij gevestigd zijn, maar heeft opdrachtgevers uit heel Nederland. Zo hebben wij al publicaties mogen ontwerpen en ontwikkelen voor onder andere Stichting Hart in Actie en Stichting Veilig Onderwijs.

Nolin als partner van de maatschappij

Nolin ziet zichzelf als partner van de maatschappij. Wij zijn niet alleen actief in het ontwerpen en ontwikkelen van drukwerk voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen, maar dragen ook zelf ons steentje hieraan bij. Nolin probeert zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Dit is in onze bedrijfsvoering onder andere terug te zien in het minimaliseren van papierverbruik, het scheiden van afval en het gebruik van groene energie.

Niet alleen onze bedrijfsvoering nu vinden wij van groot belang. Ook willen wij deze visie graag meegeven aan de experts van de toekomst. Als SBB-erkend leerbedrijf zijn er bij Nolin dan ook regelmatig stageplaatsen voor studenten uit het mbo. Niet alleen kunnen zij leren van de experts die werken bij Nolin, ook leren wij veel van de nieuwe inzichten die de studenten met zich meebrengen.


Comments are closed.