Forumplein

Met de privé wellness in Noord-Holland kwam ik van mijn angst voor sauna’s af

Home  >>  Vrije tijd en Hobby  >>  Met de privé wellness in Noord-Holland kwam ik van mijn angst voor sauna’s af

Naar een sauna gaan was niets voor mij. Ik voelde me nooit zeker over mijn eigen lichaam, waardoor ik liever niet naakt tussen andere mensen liep. Tot ik een privé wellness in Noord-Holland ontdekte. In een privé wellness in Noord-Holland kunt u namelijk de gehele ruimte afhuren, zodat u niet gestoord wordt door andere mensen. Een privé wellness in Noord-Holland was dus de perfecte oplossing voor mijn probleem. Bij Spa 1001 hebben ze alle faciliteiten voor een privé wellness in Noord-Holland, waar u samen met uw partner of een vriendin onbezorgd kan genieten van een sauna of behandeling. Doordat ik zo te spreken ben over de privé wellness in Noord-Holland, zou ik u graag mijn ervaring met u delen.

Reiniging van het lichaam door de privé wellness in Noord-Holland

Toen ik via de zoekmachine op de privé wellness in Noord-Holland terecht kwam, twijfelde ik nog. Was het wel echt privé? Zou ik me wel op mijn gemak voelen als ik daar naakt rondliep? Toch besloot ik de gok erop te wagen en maakte een afspraak bij deze privé wellness in Noord-Holland. Via de website zag ik dat ze iedere dag geopend waren en dat ik alle arrangementen eenvoudig zelf samen kon stellen en reserveren via de website. Als ik niet zeker wist welk arrangement van de privé wellness in Noord-Holland het beste bij mij paste, konden zij deze ook voor mij samenstellen. Dit gebeurt bij deze privé wellness in Noord-Holland tegen schappelijke tarieven, waardoor het alleen maar genieten zou zijn. Zelf koos ik voor het Private for Two-arrangement, waarbij ik 2,5 uur toegang had tot alle faciliteiten van de wellness. Daarnaast had ik ook nog de mogelijkheid om uit te breiden naar 5 uur, maar dit vond ik voor de eerste keer niet nodig. Naar een privé wellness in Noord-Holland gaan, bracht enkele voordelen met zich mee:

  • Algehele ontspanning
  • Het lichaam wordt gereinigd
  • Vochtverlies en aanvulling met water
  • Een zijdezachte huid aan het einde van de dag
  • Daling van de bloeddruk

Aan het einde van mijn bezoek voelde ik eigenlijk pas hoe relaxt ik was. Ik had alle zorgen van het dagelijkse leven even naast me neer gelegd, waardoor ik volledig kon ontspannen. Dit zorgde ervoor dat mijn bloeddruk weer omlaag ging en dat mijn lichaam zowel van binnen als van buiten geheel gereinigd was. Tijdens mijn bezoek leerde ik dat er meer mogelijkheden waren bij Spa 1001. Zo kon de ruimte ook afgehuurd worden voor een babyshower of high-tea. Zo kunt u ook met een groep vriendinnen van een relaxdag genieten, waarbij u ongestoord rond kunt lopen en de behandelingen naar keuze kunt nemen.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Spa 1001 is de uitstekende plek voor een dag ontspannen. De medewerkers hebben de nodige ervaring en deskundigheid om uw dag tot een succes te maken. Of u nou met uw partner, een vriendin of een groep komt, uw dag is altijd tot in de puntjes verzorgd. Daarbij kunt u altijd zelf uw arrangement samenstellen, maar ook door de medewerkers van Spa 1001 laten doen. Zodra u contact met hen opneemt via de contactgegevens die vermeld staan op https://www.spa1001.nl/ kunnen zij alles vertellen over de mogelijkheden en uw vragen beantwoorden. Mij hebben ze uitstekend geholpen en dankzij hun medewerking ben ik van mijn angst voor sauna’s afgekomen. Ik heb direct een rittenkaart aangeschaft, waarmee ik iedere keer 15 procent korting krijg op mijn bezoeken. Zo kan ik eens in de zoveel tijd geheel ontspannen en genieten van een dagje weg zonder daarbij gestoord te worden.

Lees meer…


Comments are closed.