Forumplein

Meetwinkel.nl; de specialist voor uw keuringsstickers

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Meetwinkel.nl; de specialist voor uw keuringsstickers

Ingenium Meetwinkel is de specialist op het gebied van keuringsstickers. En uiteraard ook voor uw meetapparatuur die u daarna kunt voorzien van officiële goedgekeurde keuringsstickers. Deze keuringsstickers zijn een zeer belangrijk item voor keurmeesters van arbeidsmiddelen. Hiermee toont u aan dat uw installatie, apparatuur of arbeidsmiddel goedgekeurd en veilig is. Deze stickers zijn verkrijgbaar via onze website. Op/in deze website/webshop verkopen wij ook diverse meetapparatuur, zoals installatiemeters, apparatentesters NEN 3140/NEN 1010/NEN 3140, installatietesters, multimeters, decibelmeters, luxmeters, infrarood camera’s, isolatiemeters, rookgasanalysemeters en klimaatmeters.

Keuringsstickers en afkeurstickers

Nadat een apparataat gemeten is op functioneren en veiligheid is een goedgekeurde keuringssticker het bewijs dat de installatie veilig is. Helaas komt het ook voor dat een installatie niet meer veilig is en gebreken vertoont of gewoon helemaal niet meer gebruikt kan worden. In dat geval zijn er in onze webshop ook afkeurstickers te koop. Deze stickers zijn rood van kleur en hebben in grote letters ‘afgekeurd’ erop staan. We hebben ook een variant die voorzien kan worden van een paraaf en datum. Onze keuringsstickers koopt u in hoeveelheden van 200, 400, 600, 800 of 1000 stickers. De diameter van de keuringsstickers is 25 mm. Houdt u er rekening mee dat een keuringssticker verplicht is. Het arbeidsomstandigheden besluit artikel 7.4a eist dat een bewijs van de uitgevoerde keuring op de arbeidsplaats aanwezig dient te zijn. Onze keuringsstickers zijn gemaakt van vinyl, en geven de uiterste keuringsdatum aan. De keuringsstickers zijn verkrijgbaar voor de keuringen van apparaten (volgens):

 • NEN 3140
 • NEN 1004
 • NEN 8484
 • Ladder en trap
 • Rolsteiger
 • Algemeen

Meetapparatuur van Ingenium via Meetwinkel.nl

Ingenium Meetwinkel is de specialist op het gebied van meetapparatuur.  Wij staan bekend om onze zeer ruime ervaring, ons markleiderschap in meetapparatuur, de mogelijkheid tot betalen op factuur, de laagste prijsgarantie en onze unieke metenswaardigheden nieuwsbrief. Onze meetapparatuur is onder te verdelen in:

 • Apparatentesters NEN 3140/NEN 1010/NEN 3140
 • Installatietesters
 • Multimeters
 • Decibelmeters
 • Luxmeters
 • Infrarood camera’s
 • Isolatiemeters
 • Rookgasanalysemeters
 • Klimaatmeters

En verkrijgbaar van de merken: Nieaff-smitt (8 soorten meters), UNI-t (9 soorten meters), GMC-metrahit (9 soorten meters) en Fluke ( 8 soorten meters). Ieder meetinstrument heeft zijn eigen eigenschappen en de keuze voor het meetinstrument is afhankelijk van het doel van de meting, de gewenste kwaliteit en mogelijkheden en het prijskaartjes. Ingenium Meetwinkel kan u hierover het beste uitleg geven. Hiervoor kunt u ons dagelijsk bereiken of een e-mail sturen via onze website/webshop. Hier vindt u ook per meetinstrument de specifieke informatie door het gewenste product aan te klikken. Wij staan bekend om onze zeer ruime ervaring, ons markleiderschap in meetapparatuur en keurmeestercursussen, volgens NEN 3140 en NEN 1010, de mogelijkheid tot betalen op factuur, de laagste prijsgarantie en onze unieke metenswaardigheden nieuwsbrief. Bovendien bieden we een aantrekkelijke korting voor klanten die cursussen in combinatie met meetapparatuur afnemen. Tijdens de cursussen wordt uitgebreid ingegaan op het werken met de meetapparatuur die beschikbaar zijn onze webshop. Deze cursussen geven ze op locatie en vanuit het keurmeester praktijkcentrum in het midden van Nederland. Onze cursussen worden gegeven door bevlogen docenten bestaande uit veiligheidsdeskundigen en specialisten. Het leerdoel van de cursus is het belangrijkste, maar dit vergezellen we met een dosis humor, want wij zijn van mening dat je zonder humor tijdens de cursus niet kunt leren. Trots zijn we op het feit dat klanten Ingenium Bedrijfsadvies met een 8,9 beoordelen! Bijvoorbeeld door het open karakter van de cursus en de mogelijkheid tot eigen inbreng en de duidelijke en praktijkgerichte uitleg. Bijkomend voordeel is dat u bij het volgen van de keurmeestertrainingen en de aanschaf van meetapparatuur in de webshop, interessante kortingen kunt krijgen.


Comments are closed.