Forumplein

Luchtacrobatiek op bedrijfsfeestje

Home  >>  Ondernemers en Particulieren  >>  Luchtacrobatiek op bedrijfsfeestje

Ik werk bij een bedrijf dat al jaren hetzelfde soort bedrijfsfeesten geeft. Best gezellig, maar dit jaar leek het me leuk eens iets totaal anders te regelen. Daarom heb ik aan de personeelsvereniging voorgesteld om eens te kiezen voor een act op ons bedrijfsfeest. Ik kende iemand die dat een keer geregeld had en die daar heel positieve reacties op had gekregen. Ik ben via via op de website van Kelly de Vos terecht gekomen, die al een aantal jaren aan luchtacrobatiek doet. Het was heel eenvoudig om in contact te komen en te bespreken wat ik in gedachten had. Zij heeft vervolgens haar act afgestemd op ons bedrijf en soort mensen bij ons bedrijf. Dat gaf voor mij de doorslag om voor haar en haar luchtacrobatiek te kiezen. Achteraf waren mensen erg verbaasd dat ik dat geregeld had, en ik krijg er nog steeds regelmatige leuke reacties op. Het is zeker een aanrader eens een act te boeken voor een bedrijfsfeest of ander soort feestje, om de boel eens een keer op een andere manier aan te pakken. Luchtacrobatiek is een heel originele kunst die veel bewondering oogstte bij mijn collega’s. Volgend jaar denk ik dat we zeker weer voor een dergelijke act zullen kiezen, omdat het zeker inspirerend is iemand een mooie act te zien neerzetten. Ik denk dat het absoluut een positief effect gehad heeft op mij en mijn collega’s. 

Luchtacrobatiek act boeken

Het boeken van een luchtacrobatiek act is eenvoudig te doen en kan in overleg met degene die de act opvoert. In het geval van de act van Kelly kon ik via haar website heel eenvoudig met haar in contact komen. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website: kellydevos.net. Ik kwam er achter dat ze ook workshops aanbiedt. Dat lijkt me best leuk om een keer te doen met een aantal vriendinnen. Ik stel me voor dat dat ook een leuke activiteit is voor een vrijgezellenfeest. Ook dan is het boeken van een luchtacrobatiek act snel gebeurd. Het enige waar je wel op moet letten is dat je niet te kort van tevoren boekt. Bij een populaire act moet je er op tijd bij zijn. Dat geldt vooral voor een vrijgezellenfeest, waar de datum vaak al lang van tevoren vast staat. Je wilt natuurlijk niet dat je gasten teleurgesteld zijn omdat er een leuke act aan hun neus voorbij gaat. 

Origineel bedrijfsfeest organiseren

Naast luchtacrobatiek zijn er natuurlijk nog vele andere soorten acts die je kunt boeken om een origineel bedrijfsfeest te geven. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Een goochelaar
  • Een mime-artiest
  • Dansers
  • Een theatervoorstelling

Omdat veel mensen steeds dezelfde soort bedrijfsfeestjes moeten bezoeken is op een gegeven moment de lol er wel af. Terwijl dat soort feestjes juist goede mogelijkheden zijn de motivatie van collega’s op te vijzelen en eens te netwerken met mensen die je normaal niet ziet. Een bijzondere act kan dan een prima manier zijn om het ijs te breken en een leuk gespreksonderwerp te hebben. Ik ben in elk geval blij dat ik onze traditionele manier van feestjes geven een keer heb doorbroken door te kiezen voor luchtacrobatiek. Ik kan me zeker voorstellen dat dit ook een uitkomst is voor andere bedrijven, helemaal in een sector waar creativiteit niet zo vanzelfsprekend is. Juist dan is het leuk om eens iets heel anders te doen. Luchtacrobatiek of een andere act kan daar dan zeer geschikt voor zijn. Organiseer ook eens een origineel bedrijfsfeest, en kies voor een echte artiest om de avond smaak te geven en kijk op kellydevos.net.


Comments are closed.