Forumplein

Liever een gebruiksvriendelijk CRM systeem passend bij uw bedrijf?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Liever een gebruiksvriendelijk CRM systeem passend bij uw bedrijf?

Een Customer Relationship Management systeem vinden, waarvoor u geen halve techneut hoef te zijn? Of bent u zoekende naar één passend en compleet CRM systeem voor uw bedrijf? Er bestaan tal van mogelijkheden en wilt u een keer zelfs maar het kleinste gegeven wijzigen, dan bent u weer uren aan het zoeken in de handleiding. Jammer van uw kostbare tijd! Probeer eens het echte gebruiksvriendelijke CRM systeem van Offective: offective.nl/crm-systeem/! 

Door diverse gebruikers als zeer gebruiksvriendelijke online methode ervaren.

Als kleine ondernemer en toch een voorraad om te beheren, was ik zoekende naar een passende oplossing. Na een lange tijd meerdere systemen te hebben gebruikt, waardoor de administratieve zaken veel tijd in beslag begonnen te nemen, was ik het beu. Tijdens mijn zoektocht naar één complete oplossing viel mijn oog gelijk op Offective. Het concept dat bestaat uit diverse modules die je kunt uitbreiden, is ideaal voor mij! Ik kan nu zowel mijn facturen beheren als mijn productvoorraad binnen één CRM systeem. Het systeem is overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk opgesteld. Als ik een keer ergens niet uit kwam, was de helpdesk beschikbaar om mij verder te helpen. Ik ben zeer tevreden en raad het iedere ondernemer aan! Review A. Balker

Uniek en flexibel CRM systeem voor elke ondernemer! 

Offective heeft uniek eigen bedrijfssoftware op de markt gebracht. Het CRM systeem kan als een compleet pakket aan diensten worden afgesloten, bestaande uit maar liefst elf verschillende modules. Denk hierbij aan de modules boekhouding, voorraadbeheer of personeelsbeheer. Het complete pakket is ideaal om uw hele bedrijf op één plek te kunnen beheren. Doordat alle gegevens binnen één CRM systeem worden beheerd, zorgt dit voor meer inzicht in uw bedrijf en bespaart het daarnaast ook een hoop tijd. Heeft u genoeg aan één module of een aantal? Dan kunt u uiteraard enkel de modules passend bij uw bedrijf afnemen. Mocht u in de toekomst toch meer modules nodig hebben voor uw bedrijf? Doorgroeien is uiteraard voor iedereen het streven, daarom is het heel eenvoudig een extra module erbij te nemen! Op deze flexibele wijze kan het CRM systeem altijd meegroeien met uw bedrijf in de toekomst! Benieuwd naar de elf modules? Bekijk ze overzichtelijk en snel via: https://www.offective.nl/modules/

Start vandaag nog met een gratis account!

Zo gebruiksvriendelijk mogelijk dat een handleiding eigenlijk onnodig wordt. Dat is het streven van Offective bij dit ideale CRM systeem voor alle ondernemers. Niet alleen flexibel door de modules die u kunt koppelen aan uw CRM systeem, maar vooral echt begrijpelijk en eenvoudig in gebruik! U werkt volledig in de cloud, waardoor u altijd en overal bij uw informatie kunt! De informatie tussen de modules is altijd uitwisselbaar en synchroniseert uitstekend met elkaar.

Ideaal CRM systeem dat als zeer gebruiksvriendelijk, voordelig en compleet wordt gewaardeerd door MKB Nederland:

  • Gewaardeerd als een van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding uit onafhankelijk onderzoek
  • Bespaar tot duizenden euro’s
  • CRM systeem met elf modules
  • Gebruiksvriendelijk voor iedereen met veel instructievideo’s en een vriendelijke helpdesk
  • Uitmuntende software door echt te luisteren naar de behoeften van klanten
  • Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor alle ondernemers (MKB)

Nieuwsgierig of liever eerst even proberen? Maak dan gelijk een gratis proefaccount aan en ga van start met uw ideale CRM systeem via https://www.offective.nl/proberen/! Beginnende ondernemer? Dan kunt u zelfs de software een jaar gratis gebruiken! Ideaal, zodat u het eerste jaar kunt investeren in andere belangrijke zaken.


Comments are closed.