Forumplein

Laat uw keycords bedrukken door Promoboer

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Laat uw keycords bedrukken door Promoboer

Keycords zijn bij promoboer.nl te koop in de afmetingen 10, 15 en 20 centimeter. Daarnaast kunt u de zogenaamde veter keycords kopen die u eenvoudig om uw nek knoopt. Hebt u voor uw bedrijf keycords nodig en wilt u daarom minstens 250 stuks bestellen? Dan is de kans vrij groot dat u heel wat van deze handige sleutelhangers overhoudt. Laat daarom deze keycords bedrukken met uw bedrijfslogo en vergeet tevens niet om enkele gegevens er op af te drukken. Dan weet u zeker dat uw collega’s als reclamezuilen kunnen dienen. Maar niet alleen gaat u deze keycords uitdelen aan uw werknemers. Want het is een zeer geschikt relatiegeschenk. Deel het bijvoorbeeld in uw winkel uit aan bezoekers en klanten. Of geef ze weg in een eventuele goodiebag op de jaarbeurs. Er zijn overigens diverse bedrijven en instellingen die wel degelijk minstens 250 keycords nodig hebben. We denken aan ziekenhuizen, laboratoria en bedrijven met bepaalde afdelingen waar niet iedereen mag komen. Want de deuren van deze faciliteiten worden meestal geopend door middel van een pasje. Het ene pasje verschaft toegang tot het lab, het andere pasje tot het magazijn. Om snel te kunnen beschikken over dit gebruiksartikel dragen uw medewerkers aldus hun keycord om hun nek. Het is tevens een ideale manier om een identiteitskaart aan op te hangen. Kijkt u maar eens in het ziekenhuis bij u in de buurt. U zult zien dat iedere arts en verpleger een keycord draagt met zijn persoonlijke gegevens en het reeds genoemde pasje.

Kies de keycords uit die bij uw bedrijf passen

Er zijn aldus diverse redenen om keycords te willen kopen:

  • Voor de medewerkers van uw bedrijf, dienst of instelling,
  • Om weg te geven aan consumenten,
  • En uiteindelijk hebben de bedrukte keycords een extra doel: om reclame te maken!

Naamsbekendheid is in deze moderne tijden op diverse manieren te anticiperen. U kunt spotjes maken, advertenties zetten en het internet biedt een bron aan mogelijkheden. Maar mensen houden er tevens van om iets tastbaars te krijgen. Dat is de reden waarom het kopen en laten bedrukken van onder andere keycords een ontzettend goed en slim idee is! En dat zeggen wij niet alleen omdat we zo graag keycords aan u willen verkopen. Velen zijn u reeds voorgegaan en zijn er achter gekomen dat het een zeer functioneel artikel is. Niet voor niets is onze service beloond door hen en mogen we vol trots stellen dat we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 5 sterren uit 5 sterren hebben. We hopen dat u nadien ook een goede rating wilt geven want daar helpt u ons bedrijf aanzienlijk mee.

Het uitzoeken van de ideale keycord is nog een hele klus

Omdat veel bedrijven dit product bestellen vanwege het feit dat ze er pasjes aan kunnen bevestigen leveren we dit product ook met badge. Dan kunt u direct het pasje met ID erin schuiven! Tevens leveren we diverse accessoires zoals klipjes waarmee u de keycord aan uw riem of broek kunt bevestigen. Zo is er in ieder geval voor ieder wat wils te vinden. Kiest u daarom vandaag nog de keycord uit die u wilt bestellen. Kies het formaat, het aantal en geef aan wat u er op wilt laten bedrukken. Deze laatste stap is niet een voorwaarde, maar marketingtechnisch wel een slimme stap. We willen u graag een eerste proefdruk toesturen en uiteraard krijgt u een offerte van ons. Gaat u akkoord? Dan hoeft u gemiddeld 10 werkdagen te wachten op uw bestelling die we in China in onze eigen fabriek op maat maken. Bekijk voor meer informatie de volgende website Keycords bedrukken met uw eigen logo! | Promoboer


Comments are closed.