Forumplein

Kantoorruimte huren in Arnhem? Vier gouden tips!

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Kantoorruimte huren in Arnhem? Vier gouden tips!

debedrijfsmakelaar - Kantoorruimte huren ArnhemStel je voor: je bent de baas van een beginnende start-up in de buurt van Arnhem. Jij en je personeel hebben lang gewerkt vanuit de zolder in jouw ouderlijk huis, maar jullie willen de zaak nu professioneel gaan aanpakken. Je wilt kantoorruimte huren in Arnhem, om het bedrijf verder te ontwikkelen, maar hoe moet je precies te werk gaan? Het lijkt allemaal heel simpel. Je zoekt een pand, regelt de maandlasten en binnen no time heb jij een prachtig kantoor voor je beginnende start-up. Helaas werkt het niet altijd zo eenvoudig. Soms heb je geluk, maar in de regel valt het niet mee een geschikt pand te vinden. Je moet je namelijk niet alleen bezighouden met de oppervlakte van het pand, maar ook met een heleboel randzaken. Wil jij kantoorruimte huren in Arnhem? Dan volg je deze 4 handige tips:

  • Laat je goed informeren over de stad
  • Analyseer de omgeving
  • Bekijk de aanwezige parkeerruimte
  • Onderzoek de bereikbaarheid van het pand

Wil jij kantoorruimte huren in Arnhem? Laat je dan goed informeren over de stad. Arnhem is een prachtige stad, met meer dan genoeg ruimte voor een jong bedrijf. In Arnhem is de afzetmarkt aanzienlijk en kun je met een beetje doorzettingsvermogen echt wat moois neerzetten. Dan moet je natuurlijk wel precies weten waar de kansen liggen. Je kunt veel kantoorruimte huren in Arnhem, maar op sommige plekken wil je niet terecht komen. Sommige industrieterreinen liggen te ver buiten het centrum, waardoor het voor klanten niet aantrekkelijk is met jou in zee te gaan. Wanneer je besluit kantoorruimte te huren in Arnhem, dan is het zaak om je goed te laten voorlichten over de kansen die de stad je biedt. Wanneer je eenmaal een pand op het oog hebt, is het zaak om de omgeving grondig te analyseren. Zijn er veel bedrijven in de omgeving? Heb je concurrenten? Hoe zit het met geluidsoverlast? Het is verstandig al deze zaken grondig uit te zoeken, voordat je een contract ondertekent. Het mag niet gebeuren dat je jarenlang vastzit aan een verkeerde locatie.

Kantoorruimte huren in Arnhem: parkeerruimte en bereikbaarheid

Goed, je hebt een leuk pand gevonden dat redelijk op zichzelf staat. Nu gaan twee andere vragen een rol spelen. Om te beginnen, hoe zit het met de parkeerruimte rondom het pand? Zijn er genoeg parkeerplaatsen voor alle werknemers, of zul je plekken moeten bijbouwen? Het kan ook voorkomen dat er één grote parkeergarage in de buurt ligt, waar iedereen standaard de auto parkeert. Hoeveel kost deze garage per dag? Is dat voor jullie ook een optie? Realiseer je goed dat je hoogstwaarschijnlijk klanten gaat ontvangen op je kantoor. Iedere dag zullen klanten langskomen en zij moeten hun auto kwijt. Wanneer ze geen parkeerplek kunnen vinden, zullen ze je kantoor in de toekomst mijden. Wil je goede kantoorruimte huren in Arnhem? Kies dan voor een pand met voldoende parkeerruimte voor al je zakenpartners. Tot slot: analyseer de bereikbaarheid van je pand. Hoe eenvoudig is je kantoor te bereiken met het OV? Welke snelwegen liggen in de buurt? Pas als je al deze vragen zorgvuldig hebt beantwoord kun je met gerust hart kantoorruimte huren in Arnhem!

Laat je assisteren

Zoals je hebt gezien is het niet eenvoudig om het perfecte pand te vinden. Laat je daarom bijstaan door een erkende makelaar met verstand van zaken. Surf bijvoorbeeld eens naar http://www.debedrijfsmakelaar.nl/bedrijfsruimte/Arnhem/huur/ en bekijk welke panden deze makelaar te huur heeft staan. Denk goed aan de tips die in dit artikel zijn besproken en maak een weloverwogen keuze. Zit er iets leuks voor je tussen? Neem dan contact op via het contactformulier!


Comments are closed.